Afyonkarahisar Belediyesi Rüşvet ve Şantaj İddiasıyla Gündemde! Burcu Köksal ve Eşi İtham Ediliyor

Başkanının Burcu Köksal olduğu CHP'li Afyonkarahisar Belediyesi'nin rüşvet ve şantaj iddiasıyla suçlanması gündem oldu. Peki Köksal, bu iddiaya ne yanıt verdi?

Yeni Şafak'ın haberine göre, CHP'li Afyonkarahisar Belediyesi, imar usulsüzlüğü yaparak rüşvet istedi ve tehditlerine göz yummayanlara şantaj yaptı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, bu iddialarla gündem oldu. İddiaya göre Belediye, son olarak CHP'li İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Muhammed Turalı'ya şantaj yaptı.

İki taraf arasında yaşanan imar krizi rüşvet ve sonrasında şantaj ile sonuçlandı. Belediye, imar affı için şirketten 15 milyon TL istedi. Burcu Köksal'ın eşi Yasin Köksal ve özel şoförü Kemal Doğan, daha sonra şirketten 60 milyon TL talep etti.

İddiaya göre Yasin Köksal, CHP'li İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Muhammed Turalı'ya gençlik kolları başkanlığına getirmek istediği Sena Baki üzerinden şantaj yaptı. Turalı, karşı tarafından ellerinde uyuşturucu madde kullandığına dair videoların bulunduğunu öğrendi ve üzerine atılan suçlamalara karşı şikayetçi oldu.

Afyonkarahisar'ı fiilen yöneten ismin Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın eşi Yasin Köksal olduğu ifade ediliyor.

İLGİLİ HABERLER