Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki!

Gazeteci Fatih Altaylı, geçtiğimiz günlerde sert söylemler kullanarak kendisini eleştiren eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi.

Gazeteci Fatih Altaylı ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki sürtüşme sürüyor. Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Farih Altaylı'ya karşı, “Merkepler adam olur, sen adam olmazsın. Belinde tabancayla gazetecilerin grev çadırını basan, çalıştığın kurumda gazeteci kıyımı yapılırken ‘Ne yapabilirdim’ diyen, yanında çalışan kadın gazeteciye beyzbol sopası gösteren, onurlu gazeteci düşmanı, paranın kölesi bir çukursun. Be paranın emrindeki tetikçi! Ajan ve işbirlikçi olduğumu ispatlamaz isen, namussuz ve alçaksın!” demişti. Fatih Altaylı'dan da cevam gecikmeyerek, “Söylediği hakikaten doğruymuş dedirtecek son hamlesini yaptı. Nasıl bir çıkarına, CHP'yi ele geçirme yönündeki bir çıkarına nereye çok ağır dokunduysam o yüzden çıldırmış.” ifadelerini kullandı.

Altaylı son olarak YouTube kanalı üzerinden yaptığı canlı yayında, “Bana saldırmış, çok düzeysiz bir saldırı. Bugüne kadar Fethullahçıların, AKP'lilerin ne kadar ithamı, iftirası, çamur at izi kalsını varsa söylemiş. Kendisine teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

İLGİLİ HABERLER