Son Dakika Instagram Gelişmesi: Erdoğan’dan Instagram Açıklaması! Instagram Açılıyor mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan erişim engeli gelen Instagram için ‘dijital faşizm’ açıklamasında bulundu. İşte son dakika Instagram gelişmesi…

Recep Tayyip Erdoğan, gündem hakkında açıklamalarda bulundu. Instagram erişim engeli hakkında da detaylara değindi. Peki Instagram açılıyor mu? 

Hamas lideri Haniye’nin ölümü üzerinden yola çıkan Erdoğan açıklamalarının devamında sosyal medya şirketlerinin çıkarlarına dokunan aşamalarda ‘mafya’ gibi davrandıklarına değindi. 

Instagram’a mafya göndermesinde bulundu! 

Erdoğan Instagram Açıklaması 

Sosyal medya uygulaması Instagram’ın Filistin şehitlerinin fotoğraflarına tahammül edemediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, yasaklama yapıldığını söyledi. 

Özgürlük pazarlaması yapan bu uygulamanın ‘dijital faşizmi’ ile karşı karşıyayız diye belirtti. Platformların tavrına yeni tanıklık edilmediğini belirtirken uygulamaları çıkarları doğrultusunda hareket ettiği konusunda suçladı. 

Daha önce uyarılar yapılmasına rağmen FETÖ’den, PKK’ya tüm terör örgütlerinin bu mecralarda ‘at koşturduğunu’ söyledi. 

Ayrıca Avrupa ülkeleri ya da Amerika söz konusu olduğunda Instagram’ın gösterdiği özenin, Türkiye söz konusu olunca bilinçli şekilde yapılmadığını da belirtiyor. 

Taleplerimiz Var! 

Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Instagram’dan talepleri olduğunu açık açık belirtiyor. Talepler yerine getirilirse meselenin kendiliğinden hallolacağını da söylüyor. 

Hükümetin özgürlük, işi ya da ticaretiyle, hayat tarzıyla sorunu olmadığının da altını çiziyor.

İLGİLİ HABERLER