Acun Ilıcalı'dan Flaş 'Daum' Açıklaması: Bir Şampiyonluğu Elinden Alındı

Bir dönemin efsane teknik direktörü Christoph Daum'un ölüm haberinin ardından, taziye dileklerini ileten Acun Ilıcalı'dan flaş bir açıklama geldi.

70 yaşında hayatını kaybeden Alman teknik direktör Christoph Daum, ölümüyle tüm spor camiasını ve sevenlerini yasa boğdu. Spor dünyasından pek çok isim, Daum'a taziye dileklerini sosyal medya üzerinden iletti. Bu isimlerden biri de Acun Ilıcalı oldu.

Ilıcalı'dan Daum Hakkında Flaş Açıklama

Daum'un vefatına üzüldüğünü belirten Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, "Söylenecek çok şey var ama ancak duygularımı açıklayabilirim. Daum, Fenerbahçe'mize çok güzel şampiyonluklar yaşattı. Üçüncü şampiyonluğu garip bir maçla elinden alındı. Türkiye'de bizden biri olan değerli bir insanı kaybettik. Fair-Play simgesi bir isimdi. 'Kazanmak için her yol mübah' demeyen, işini düzgün yapan bir insandı. Christoph Daum'u hep güzel anacağız" açıklamasıyla dönemin şampiyon olan takımına gönderme yaptı.

Aziz Yıldırım, Burak Kızılhan, Yusuf Şimşek, Ali Güneş, Mert Nobre, Serkan Balcı, Recep Biler gibi isimler de başsağlığı mesajı paylaştı.

İLGİLİ HABERLER