Adana Demirspor'un 15 Yaşındaki Kalecisi Deniz Eren Dönmezer Kadıköy’de Devleşti!

Herkes O'nu konuşuyor: Adana Demirspor'un 15 yaşındaki kalecisi Deniz Eren Dönmezer, Fenerbahçe maçındaki muhteşem performansıyla övgüler alıyor. Peki, Deniz Eren Dönmezer kimdir?

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Adana Demispor'u ağırlayan Fenerbahçe, 1-0 galip gelerek ilk 3 puanını hanesine yazdı. Konuk ekibin 15 yaşındaki kalecisi Deniz Eren Dönmezer ise sarı-lacivertlilerin bu başarısını adeta gölgede bıraktı. İlk defa böyle bir maçta ilk 11'de yer alan genç kaleci, Kadıköy'deki ciddi taraftar baskısına rağmen, kalesini Fenerbahçeli oyuncuların gol denemelerine çok isabetli bir şekilde kapatmayı bildi.

Deniz Eren Dönmezer Kimdir?

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçının ardından başarılı bir maç çıkaran Dönmezer, sosyal medyada gündem oldu.

İlk 11'de olacağını maç sabahı öğrendiğinde çok mutlu ve gururlu olduğunu dile getiren Dönmezer, "İnşallah Adana Demirspor'un kalesini uzun süre korumaya devam ederim. A Milli Takım'da da oynamak istiyorum. Sakin olmak lazımdı, bunu başardığıma inanıyorum. Devamı gelecek" şeklinde konuştu.

21 Eylül 2008 tarihinde Hatay'da dünyaya gelen Deniz Eren Dönmezer, futbol hayatına 2017 yılında Çukurova'da başladı. 2019 yılında Adana Demirspor alt yapısına transfer oldu. 2024 yazında A takıma yükseldi. İlk maçına 17 Mayıs 2024 tarihinde Antalyaspor karşısında çıktı.

İLGİLİ HABERLER