Allan Saint-Maximin Fenerbahçe’ye Ne Kadara Mal Oldu?

Al-Ahli forması giyen kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin, Fenerbahçe'ye kiralık olarak geliyor. İşte, Maximin'in sarı-lacivertli kulübe maliyeti!

Yaz transfer dönemini yoğun geçiren ve gelecek yıl Süper Lig ile Kupa şampiyonluğu dışında Avrupa'da da büyük başarılar hedefleyen Fenerbahçe'den son dakika hamlesi!

Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'de forma giyen 27 yaşındaki Fransız kanat oyuncusu Maximin, Fenerbahçe'ye geliyor. İşte, transferin detayları!

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin'i KAP'a Bildirdi

Fransız futbolcunun bu akşam İstanbul'a geleceği, sağlık kontrollerinin ardından imzaların atılacağı KAP'a bildirildi. Geçtiğimiz sezon Al-Ahli'de 31 resmi maça çıkan Maximin, bu mücadelelerde 4 gol ve 10 asistlik bir performans ortaya koydu.

Fenerbahçe'nin Allan Saint-Maximin için Al-Ahli'ye oyuncunun maaşı, kiralama ücreti ve menajerlik ücreti dahil olmak üzere yaklaşık 8 milyon Euro ödeyeceği belirtildi.

Futbol hayatına 2011 yılında Saint-Étienne altyapısında başlayan Maximin, Monaco, Hannover 96, Bastia, Nice, Newcastle United ve Al-Ahli'de forma giydi. Fransa'nın U16, U17, U20 ve U21 milli takımlarında forma giydi.

Forvet, forvet arkası, sağ kanat mevkilerinde oynayan futbolcunun güncel piyasa değeri 18 milyon Euro.

İLGİLİ HABERLER