Ancelotti'den Arda Güler Açıklaması! Daha Fazla Süre Verilecek

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler’e daha fazla süre verilebileceğini ima etti. İşte, Ancelotti’nin Güler açıklaması…

Real Madrid'in Real Sociedad ile yapacağı maç öncesinde Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in son performansından övgüyle bahsetti ve genç yeteneğin daha fazla forma süresi alacağını ima etti.

Ancelotti'den Arda Güler Açıklaması

Ancelotti, Güler'in Real Valladolid'e karşı oynanan maçtaki etkileyici performansını vurgulayarak, "Sahada kesinlikle daha fazla dakika kazandı. İlk on birde düzenli olarak başlaması onun için zor olsa da, bu takımın tüm oyuncuları için geçerli." dedi.

Ancelotti ayrıca Arda Güler'in çok yönlülüğüne değinerek, orta saha oyuncusunun potansiyel olarak merkezi bir rolde yer alabileceğini belirtti. Deneyimli hocanın, "Arda orta sahada oynayabilir. Daha önce keşfetmediğimiz bir şey olduğu için bu konu üzerinde çalışmamız gerekiyor" sözleri dikkat çekti.

Arda Güler, geçen sezon Real Madrid'e Real Sociedad'a karşı oynanan maçta galibiyeti garantileyen önemli bir katkı sağladı. Bu arada, İspanyol medyasındaki haberlere göre Güler, yarın Real Sociedad'a karşı oynanacak maçın ilk 11’inde yer alabilir.

İLGİLİ HABERLER