Arda Güler Leverkusen'e Mi Gidiyor? Real Madrid Kararını Verdi

Milli futbolcu Arda Güler, La Liga devi Real Madrid’den ayrılacak mı? Bundesliga’da son şampiyon Leverkusen’in teklifine Madrid’den flaş yanıt!

19 yaşındaki milli futbolcu Arda Güler, gerek La Liga'nın son sezonunda çıktığı 12 maçta attığı 6 golle, gerek EURO 2024'te Gürcistan'a attığı çok konuşulan gol ve başarılı performansıyla dünya devlerinin dikkatini çekti. Güler'i kadrosuna katmak isteyen Premier Lig devi Manchester United'ın ardından, Bundesliga'da son şampiyon Bayer Leverkusen de harekete geçti. Peki, Güler, Real Madrid'e veda mı edecek? İşte, İspanyol kulüpten Arda Güler'in geleceği hakkında açıklama!

Arda Güler'den Vazgeçmiyorlar

İspanyol basınında konu hakkında çıkan haberlerin ardından, La Liga'da son şampiyon Real Madrid'in ve özellikle teknik direktör Ancelotti'nin Arda Güler'i başka bir takıma kiralamayacağı öğrenildi.

Leverkusen'in Güler'i kiralayacağı yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğu, Madrid ekibinin genç futbolcuyu kilit bir oyuncu olarak gördüğü, Arda Güler'in de transferle ilgilenmediği ve Real Madrid'de kariyer yapmak istediği öğrenildi.

İLGİLİ HABERLER