Barış Alper Yılmaz'ın Bonservis Bedeli Belli Oldu! Rekor Bekleniyor

Ortaya koyduğu futbol ile Avrupa’nın dev kulüplerini peşine takan Barış Alper’in bonservis bedeli belli oldu. Yönetim, yıldız futbolcudan rekor bonservis geliri bekliyor.

Galatasaray, dev kulüplerin radarında olan Barış Alper ile ilgili nasıl bir yol izleyeceğini belirledi. Sarı kırmızılılar transferde, geçtiğimiz sezonun devre arasında satılan Sacha Boey formülünü uygulayacak.

Yönetim, 30 milyon Euro’nun altında kalan teklifleri değerlendirmeyecek. Bu rakamın üzerinde teklif yapan kulüplerle görüşülecek. Yıldız futbolcunun da düşüncesi alınarak son karar verilecek.

Henüz 24 yaşında olan, hızı ve gücü ile dikkat çeken futbolcuyu izleyen çok sayıda kulüp bulunuyor. İngiliz devi Liverpool, bu kulüplerin başında geliyor. Liverpool dijital medyasının Türkiye’den bazı gazetecilerden bilgi aldığı dahi biliniyor.

Arsenal, Tottenham, West Ham United, Frankfurt, Dortmund ve Leipzig gibi kulüplerin de ilgisi bulunuyor. Yıldız futbolcu için 30 milyon Euro üzerinde teklif gelmezse satış için bir sezon daha beklenilecek.

 

İLGİLİ HABERLER