Beşiktaş, Paris Saint-Germain'den Yeni Transferi Açıkladı!

Beşiktaş, Paris Saint-Germain ile transfer hususunda anlaşmalara başladı. Siyah-beyazlı kulüp Cher Ndour için harekete geçti.

Yağız Sabuncuoğlu'ndan gelen bilgiye göre; Beşiktaş, Paris Saint-Germain ile transfer görüşmelerini son sürat devam ediyor. Siyah-beyazlı kulüp 20 yaşındaki Fransız kulübünün genç orta saha oyuncusu Cher Ndour'a resmi teklifte bulundu. Ortaya çıkan bilgiler ışığında, siyah-beyazlı kulübün yaptığı teklifin kabul edildiği ve kulüpler arasında bir uzlaşmanın sağlandığı belirtildi.

Beşiktaş, Senegal asıllı İtalyan yıldızı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Ndour'un teklifi kabul etmesi durumunda oyuncu önümüzdeki sezon Beşiktaş forması altında maçlara çıkacak.

Cher Ndour geçtiğimiz sezonda Benfica forması giydi. Portekiz temsilcisiyle çıktığı 15 maçta 399 dakika forma şansı bulabildi. Bu süre içerisinde Ndour, karşı fileleri 2 kez havalandırdı. Oyuncunun Paris Saint-Germain ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 190 cm boyunda olan Ndour'un güncel piyasaya değeri 4 milyon Euro seviyelerinde.

İLGİLİ HABERLER