Cristian Medina Fenerbahçe Yolcusu! Fred’e Alternatif Geliyor

Fenerbahçe, Fred’in sakatlanması gibi acil durumlara tedbir amaçlı olarak yeni bir orta saha oyuncusu transfer ediyor. Cristian Medina transferi yakında açıklanabilir.

Transfer sezonunun kapanmasına sayılı gün kala, Trendyol Süper Lig ekipleri çalışmalarına hız kazandırdı. Bu kapsamda, Fenerbahçe kadrosuna son olarak Fiorentina'dan Faslı ön libero oyuncusu Sofyan Ambarat'ı kattı. Sarı-lacivertli kulüp, orta sahayı Ambarat ile güçlendirdi. Ancak Fred'in çok sık sakatlık yaşaması kulübü alternatif bir isme daha yönlendirdi. Bu isim ise Boca Juniors'da forma giyen Medina oldu.

Cristian Medina Kimdir?

Fenerbahçe’nin yeni 8 numara transferi Boca Juniors'da forma giyen Cristian Medina olabilir. Arjantinli orta saha için daha önce 12 milyon dolar teklif eden Kanarya, Arjantin ekibinden red yanıtını almıştı. Bu kez kesenin ağzını açan Fenerbahçe, Medina için 15 milyon dolar teklif etti. Arjantinli futbolcunun Fenerbahçe'de oynayama sıcak baktığı öğrenildi.

Boca Juniors ile 155 maça çıkan orta saha oyuncusu, bu maçlarda 9 gol, 10 asist üretti. Güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro. 

1,76'lık 22 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Media, bugüne kadar CABJ U20 ve Boca Juniors'da merkez orta saha mevkiinde oynadı.

İLGİLİ HABERLER