Ferdi Kadıoğlu Brighton'a Transfer Oldu! Yıllık 3.5 Milyon Euro Kazanacak

İngiltere Premier Lig ekibi Brighton, Ferdi Kadıoğlu'nu 25,4 milyon sterlinlik (3.5 milyon Euro) anlaşmayla kadrosuna kattı.

Brighton & Hove Albion, Fenerbahçe oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nu 25,4 milyon sterlin (3.5 milyon Euro) değerinde olduğu bildirilen bir anlaşmayla kadrosuna kattı. Brighton'ın teknik direktörü Fabian Hurzeler'ın kadroyu güçlendirmek istemesi üzerine Türk milli futbolcu için çalışmalar tamamlandı.

Ferdi, Brighton'da

Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, orta saha, bek veya kanat oyuncusu olarak oynayabilme yeteneğiyle sahadaki uyumluluğuyla tanınıyor. Dinamik oyun tarzı ve teknik becerileri, Türkiye'nin çeyrek finale yükseldiği EURO 2024'te beş maçta da forma giydiği sırada tüm dünyada yankı uyandırmıştı.

Hurzeler, Kadıoğlu'nun potansiyel etkisine dair olumlu görüşlerini dile getirdi. Hurzeler, "Çok heyecanlıyım çünkü mükemmel bir oyuncu ve harika bir karaktere sahip olacağız. Harika bir yeteneğe sahip, güçlü bir koşucu ve pas vermede çok iyi. Çoğunlukla bek oynuyor ve sağ veya sol tarafta oynayabiliyor; ayrıca orta sahanın ortasında da oynayabiliyor." şeklinde konuştu.

Brighton teknik direktörü Kadıoğlu'nun öğrenme ve gelişme isteğini vurguladı. Hurzeler, "Bunu akılda tutarak, Premier Lig'e uyum sağlayacağından ve İngiliz futboluna hızla uyum sağlayacağından eminim" diyerek düşüncelerini dile getirdi

Fenerbahçe'nin en büyük kozlarından Ferdi Kadıoğlu, Brighton ile dört yıllık bir sözleşme imzaladı. Yıllık 3.5 milyon Euro maaş alacağı öğrenildi.

İLGİLİ HABERLER