Galatasaray Alanyaspor Maçı Ne Zaman? Galatasaray Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda? Galatasaray Alanyaspor İlk 11'ler!

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında 6 Ekim Pazar günü oynanacak Galatasaray - Alanyaspor maçının tüm detayları belli oldu. İşte, ilk 11'ler!

Okan Buruk ve Fatih Tekke’nin öğrencileri Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında Pazar günü karşı karşıya geliyor. 19 puanla lider Galatasaray, 9 puanla ligin 9. sırasında yer alan Corendon Alanyaspor’u konuk ediyor. Maçın tüm detayları belli oldu.

Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Alanyaspor maçı hangi kanalda? Maç kadroları, hakemleri ve tüm detayları belli oldu. İşte, Galatasaray Alanyaspor ilk 11’ler ve maçın tüm detayları…

Galatasaray Alanyaspor Maçı Ne Zaman?

Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray’ın, Corendon Alanyaspor’u konuk edeceği mücadele, 6 Ekim 2024 Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. Maçın hakemi Mehmet Türkmen oldu. Rams Park Stadyumu’nda oynanacak maçta Türkmen’in yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Samet Çavuş yapacak.

Galatasaray Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Süper Lig’in 8’inci haftasında oynanacak olan Galatasaray Alanyaspor maçı beIN Sports 1 ekranından naklen yayınlanacak.

Galatasaray Alanyaspor İlk 11’ler

Galatasaray Alanyaspor muhtemel 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Mertens, Yunus, Sallai, Batshuayi.

Alanyaspor: Ertuğrul, Lima, Aliti, Hwang, Janvier, Richard, Augusto, Balkovec, Makouta, Yusuf, Hadergjonaj.

Galatasaray Alanyaspor ilk 11’ler açıklandığında, haberimizi güncelleyeceğiz. Maç kadrolarını bu sayfa üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER