Galatasaray'da Şok Sakatlık: Davinson Sanchez Sahalardan Uzak Kalacak!

Galatasaray, Davinson Sanchez'in sakatlandığını açıkladı. Sakatlık sebebinin ise sağ üst arka adele grubunda 2. derece strain olduğunu belirtti.

Trendyol Süper Lig'in ilk haftası geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Galatasaray kendi evinde Hatayspor ile karşılaştı ve 2-1 galip geldi. Davinson Sanchez ilgili maça ilk 11'de başladı ve 89. dakikada sakatlanarak oyundan ayrıldı.

Sarı kırmızılılar, sakatlık sonrasında yıldız oyuncuya birtakım tetkikler uyguladı. Bunların sonucunda oyuncunun sağ üst arka adale grubunda 2. derece zorlanma ve kanamanın tespit edildiğini bildirdi. Bu noktada Galatasaray Davinson Sanchez olmadan önümüzdeki 2 hafta maçlara çıkacak.

Galatasaray kulübü tarafından gelen açıklamada, “Trendyol Süper Lig'in ilk haftasındaki Atakaş Hatayspor karşılaşmasının son bölümünde (89. dakika) sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve maç sonrasında yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilen futbolcumuz Davinson Sanchez'in tedavisine başlanmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Yıldız oyuncu Davinson Sanchez'in geçirdiği sakatlık sebebiyle sahalardan yaklaşık olarak 2 hafta kadar uzak kalması beklentiler dahilinde yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER