Galatasaray'dan Yılın Transfer Bombası: Kevin De Bruyne İstanbul'a Geliyor

Galatasaray transfer dönemini oldukça sessiz bir şekilde geçiriyor. Şimdi ise transferi ayağa kaldıracak olan transfer bombasının fitilini ateşledi.

Galatasaray, Süper Lig içerisinde rakiplerinin bir hayli gerisinde kaldı. Yine de yakın zaman içerisinde ortalığı ayağa kaldıracak bir gelişmenin haberi ortaya düştü. Galatasaray bu sezon da Süper Lig şampiyonluk kupasını müzesine götürüp 25. şampiyonluğu ilan etmek istiyor. 

Galatasaray bir süredir transfer çalışmaları konusunda gizlilik açısından titiz çalışıyor. Sarı-kırmızılı kulüp yakın zamanda Kevin De Bruyne için geri sayıma geçti. Manchester City'nin yıldız oyuncusu, kendi mevkisine yapılan yeni transferlerden ötürü rahatsızlık hissetti. Bu rahatsızlık sonrasında menajerine kendisine yeni bir kulüp bulmasını iletti. Avrupa'nın önde gelen kulüpleri futbolcunun 34 yaşıan gelmiş olması sebebiyle transfere mesafeli konumda. Yıldız futbolcu gittiği kulüple 3 yıllık kontrat imzalamak istiyor.

Bu durumlar üzerine Galatasaray devreye girdi ve Kevin De Bruyne ile resmi görüşmeler hız kazandı. Sarı kırmızılı ekip orta sahada takıma liderlik edebilecek bir oyuncu istiyor. Bunun üzerine Okan Buruktan da transfer için onay alındı.

Gelen haberler ışığında yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği ve De Bruyne'un İstanbul'a gelmeye karar verdiği aktarıldı. Kevin De Bruyne transferinde son birkaç pürüzün kaldığı belirtilirken, bu durumun giderilmesi için sponsorlarla bir toplantı düzenleneceği gelen bilgiler arasında yer aldı. Yıldız futbolcu Galatasaray'a gelmek için 12 milyon garanti ücret ve bonuslar istedi. Yönetim bu şartlarda indirim istedi ancak olumlu yanıt alamadı. Galatasaray, Kevin De Bruyne için gerekli sponsor desteğini bulabilirse Galatasaray'a transferi kesinleşecek.

İLGİLİ HABERLER