Galatasaray'ın Alamadığı Nicolo Zalewski İçin Düello Başladı! Beşiktaş mı Fenerbahçe mi?

Galatasaray'ın transfer edemediği Nicolo Zalewski için Süper Lig'in iki ezeli rakibi yarışı başlattı. Beşiktaş ve Fenerbahçe düellosunu kim kazanacak?

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Roma'yla anlaşmasına karşın transfer edemediği Nicolo Zalewski için yine Süper Lig'den iki dev kulüp sıraya girdi. Üç büyükler arasındaki rekabet Zalewski ile daha da ateşlendi. Yıldız futbolcu için Beşiktaş ve Fenerbahçe harekete geçti. Peki, Zalewski düellosunu Beşiktaş mı kazanacak, Fenerbahçe mi?

Zalewski'ye Süper Lig'den Talipler Çıktı

Süper Lig'in ikinci devresi için şimdiden hazırlıklara başlayan kulüpler, Galatasaray'ın kadrosuna katamadığı yıldız oyuncuyla ilgilenmeye başladı. Ocak ayı transfer dönemi için toplantılar başladı bile. Fenerbahçe ve Beşiktaş, Galatasaray'ın Roma'dan bir türlü alamadığı Nicolo Zalewski için karşı karşıya geldi.

Devre arasında Beşiktaş'ın Onana ya da Chamberlain ile yollarını ayırıp yerine 22 yaşındaki sol kanat oyuncusunu almak istediği öğrenildi.

Fenerbahçe'de ise Mourinho'nun eski öğrencisi olan Zalewski için yönetime baskı yaptığı bilgisi geldi.

Öte yandan genç yıldızın Roma'yla sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Devre arasında dilediği kulübe gidebilir. Zaten kulüp de kendisini süresiz olarak kadro dışı bırakmıştı.

İLGİLİ HABERLER