Göztepe Maçında Ali Koç'u İten Kişi Özür Diledi

Süper Lig’in ikinci haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçına ilişkin tartışmalar sürüyor. Sahaya giren Ali Koç’u iterek düşüren kişi, özür diledi.

Ali Koç, Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın devre arasında sahaya girdi. Taraftarların stadyum alınmaması sorununu çözmek isteyen başkanı, saha görevlilerinden Fatih Özkan iterek düşürdü.

Sarı lacivertli kulübün başkanının düşmesi üzerine olaylar büyüdü. Güvenlik güçleri, olaydan sonra Fatih Özkan’ı gözaltına aldı. Daha sonra savcılığa sevk edilen görevli, çıkarıldığı mahkemede ev hapsi cezası aldı.

Fenerbahçe ve Ali Koç’tan Özür Diledi

Başkanın sahaya girmesi ile birlikte taraftarlar arasında gerilim arttı. Sahaya yabancı cisimler yağmaya başladı. Stadyum görevlilerinden olan Fatih Özkan, başkanı dışarı çıkarmak istediğini, yerlerin ıslak olması nedeniyle ayağının kaydığını söyledi.

Özkan, yaşananlar için Ali Koç, Göztepe ve Fenerbahçe camialarından özür diledi. Böyle bir hadiseye neden olduğu için pişmanlık duyduğunu iletti. 

Fenerbahçe Son Dakikada Galibiyeti Kaçırdı

Devreye 2-0 önde giren sarı lacivertliler, yaşanan olaydan sonra konsantrasyonunu kaybetti. Göztepe’nin son dakikada gelen golüne engel olamayarak, 3 puanı kaçırdı.

İLGİLİ HABERLER