Juventus Chiesa'nın Yerini Star Bir İsimle Dolduracak

Chiesa yakında Juventus ile yollarını ayırdı. Serie A devi, Chiesa’nın yerini bir başka dünya yıldızı ile doldurmaya kararlı. İşte, gündemdeki flaş isim!

27 yaşındaki İtalyan milli futbolcu Federico Chiesa, Juventus ile yollarını ayırdı. Liverpool'a transfer olan golcü kanat oyuncusunun boşluğu kiminle doldurulacak? Juventus taraftarı bu soruya yanıt ararken, Serie A devinden flaş bir hamle geldi.

Jadon Sancho Gündemde

Juventus, Chiesa'nın yerini Manchester United takımının 24 yaşındaki İngiliz forveti Jadon Sancho ile doldurmak istiyor.

Teknik direktör Thiago Motta önderliğinde Serie A'ya 2'de 2 yaparak hızlı bir başlangıçla giren Juventus, 4 sezondur şampiyonluğa aç. Gelen son dakika haberine göre; Serie A devi, kadrosunu Federico Chiesa'nın yokluğunda Jadon Sancho ile tamamlamaya hazırlanıyor.

Dolgun maaşıyla ve göz dolduran futboluyla çok sayıda kulübün peşinde olduğu Jadon Sancho 130 milyon Euro'luk piyasa değerine kadar ulaşmıştı.

Borussia Dortmund ve Manchester United'da yıldızı parlayan genç golcü, kariyeri boyunca çıktığı 285 maçta 89 gol 84 asistlik performans gösterdi.

İLGİLİ HABERLER