Kieran Trippier, Galatasaray'ın Transfer Listesinde

Newcastle United oyuncusu Kieran Trippier'in takımdan ayrılmak istediği ve bu oyuncuyla Galatasaray'ın da ilgilendiği belirtildi.

Newcastle United'ın tecrübeli sağ beki Kieran Trippier, takımdan ayrılma kararı aldı. İngiliz basınına göre, Galatasaray da Trippier ile ilgilenen kulüpler arasında yer alıyor.

33 yaşındaki Trippier, Newcastle United'da ilk 11'deki yerini kaybetmesi ve kaptanlık görevinden alınması nedeniyle ayrılma kararı aldı. Trippier'ın kulübüyle iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray'ın yanı sıra Atalanta ve Everton da deneyimli oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen kulüpler arasında.

Kieran Trippier, futbol kariyerine Manchester City altyapısında başladı ve ardından Barnsley, Burnley, Tottenham gibi İngiliz kulüplerinde forma giydi. 2019'da Atletico Madrid'e transfer olan Trippier, 2021/22 sezonunun devre arasında Newcastle United'a katılarak Premier Lig'e döndü.

Son olarak, Newcastle United'ın Southampton'a karşı oynadığı sezonun ilk maçında Trippier kadroda yer aldı, ancak forma şansı bulamadı.

İLGİLİ HABERLER