Lugano Fenerbahçe’yi Geçemedi! Dzeko’nun Hat-Trick’i Galibiyeti Getirdi

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2.eleme turunda Lugano karşısında galip gelmeyi başarıyor. Attığı goller ile Fenerbahçe ilk maçını tamamlıyor.

Lugano ile deplasmanda karşı karşıya gelen Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde ilk maçı tamamlıyor. Maçta karşılıklı bol golün çıkması taraftarları çok heyecanlandırıyor. 

Maçın başında 4.dakikada geriye düşen Fenerbahçe, Dzeko’nun hat-tricki ve Ferdi Kadıoğlu’nun golüyle maçı 3-4 önde tamamlıyor. 

Dzeko’dan Şov, Kadıoğlu’ndan Bitiricilik Geliyor! 

İlk yarıda dördüncü dakika da 1-0 geriye düşen Fenerbahçe, ilk yarının uzatma dakikalarında penaltı buldu. Dzeko topun başına geçip takımının beraberlik golünü attı. 

İkinci yarının başında henüz 46.dakika da Dzeko yine sahneye çıkıp 1-2 öne geçiren golü attı. Topu ağlarla buluşturan Fenerbahçe maçta ilk defa öne geçiyor. 

Lugano maçı erken bırakmadığını gösterircesine durumu 2-2’ye getirdi. Fakat karşılığı gecikmedi, Dzeko hat-trick yaptığı 3.golünü atıp takımını tekrar kurtardı. 

Ferdi Kadıoğlu 73.dakikada bulduğu gol ile takımının 4., maçın ise galibiyet golünü attı. Karşılaşmada 90+4’te Lugano gol atsa da maç 3-4 olarak tamamlanıyor.

İLGİLİ HABERLER