Serhat Akın'a Yapılan Silahlı Saldırının Ardından Aziz Yıldırım'dan Açıklama Geldi

Eski futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırı düzenlendi. Olayın ardından Aziz Yıldırım'dan açıklama geldi.

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen eski futbolcu Serhat Akın'a düzenlenen silahlı saldırının ardından bazı açıklamalarda bulundu. Akın'a geçmiş olsun dileklerini ileten Yıldırım, saldırının faillerinin bir an evvel ortaya çıkarılmasını beklediğini bildirdi.

Aziz Yıldırım'ın Açıklaması

"Bir dönem Fenerbahçe futbol takımımızın formasını terletmiş ve şampiyonluklarımızda emeği geçmiş eski futbolcumuz Serhat Akın’a dün gece yapılan silahlı saldırıyı öğrendim. Yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Devletimizin ilgili birimlerinden beklentim, yapılan bu saldırının faillerinin ve arkasındakilerin bir an önce ortaya çıkarılarak kamuoyuna açıklanması ve gereken cezaları almalarının sağlanmasıdır. Eski futbolcumuz Serhat Akın’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. "

Serhat Akın'a Ne Oldu?

Dün akşam futbol yorumcusu olduğu programın çıkışında ayaklarından vurulan Akın bir anda yere yığıldı. Failler olay yerinden kaçtı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. Serhat Akın, saldırının ardından tedavi altına alındı. Sonrasında sosyal medya hesabından "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" sözlerini paylaştı. Fenerbahçe ve TFF, Akın'a geçmiş olsun dileklerini iletirken, saldırıyı kınadı.

İLGİLİ HABERLER