Trabzonspor – Beşiktaş Derbisi Hakkında Flaş Karar!

Trabzonspor - Beşiktaş derbisi hakkında ev sahibi kulüpten flaş karar! Karar sonrası gözler TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'na çevrildi.

Trendyol Süper Lig maç takvimi milli aradan sonra bu hafta tekrar başlıyor. 15 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de Papara Park’ta karşılaşacak olan Trabzonspor ile Beşiktaş, derbi hazırlıklarını sürdürüyor. Beşiktaş’ın başında iki kez şampiyonluk yaşayan Şenol Güneş, yakın döneme kadar siyah-beyazlıların hocasıydı. Bu sezon memleketi Trabzon’a dönerek eski takımı Trabzonspor’un tekrar hocası olan Güneş’in, öğrencilerini kritik derbi için çok iyi hazırladığı konuşuluyor.

Beşiktaş Taraftarları Maça Alınmayacak

Öte yandan, Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Aziz Yıldırım başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Trabzonspor Kulübü'nün talebi, derbiye Beşiktaş taraftarlarının alınmaması oldu. Papara Park'ta oynanacak karşılaşmada 2 bin 250 güvenlik personeli görev yapacak. Rakip takımın taraftarı sahaya alınmayacak.

Gözler Hacıosmanoğlu'nda

Türkiye Futbol Federasyonu başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu seçilmesi halinde deplasman yasağını kaldıracaklarını açıklamıştı. 

Bu gelişmenin ardından gözler TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'na çevrildi.

İLGİLİ HABERLER