UEFA Avrupa Ligi | Galatasaray - PAOK: Kadrolar, Önemli İstatistikler ve Tahminler

UEFA Avrupa Ligi Lig Aşaması'nda temsilcimiz Galatasaray'ın PAOK'u konuk edeceği bu akşamki mücadeleye dair çok önemli detaylar sizlerle.

Galatasaray PAOK maç kadrosu tüm sporseverler tarafından merak ediliyor. Teknik direktörlerin heyecan dolu karşılaşma için seçeceği ilk 11’ler gün içerisinde açıklanacak. Öte yandan, iki takımın kadrosu, aralarında geçen önceki maçlar ve bu akşamki karşılaşmaya ait tahminler haberimizde…

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi açılış maçında İstanbul'daki RAMS Park'ta PAOK ile karşılaşacak.

Fenerbahçe'ye karşı 3-1'lik galibiyetin ardından teknik direktör Okan Buruk'un takımı, mükemmel iç saha formlarını Avrupa müsabakalarına taşımayı hedefliyor.

Buruk, Galatasaray - PAOK maçına odaklandıklarını vurgulayarak, "Avrupa Ligi yolculuğumuza galibiyetle başlamaya kararlıyız." dedi.

Galatasaray'ın Form Durumu, Muhtemel 11’i, Önemli İstatistikleri

Galatasaray, Süper Lig'de altı maçı da kazanarak ve 16 gol atarak sezona iyi bir başlangıç yaptı. İşte, Galatasaray PAOK istatistikleri!

Rekor: Son 6 Süper Lig maçında 6 galibiyet.

Atılan goller: Bu maçlarda 16 gol, maç başına ortalama 2,67 gol.

Yediği goller: Sadece 3 gol, sağlam bir savunma gösteriyor.

Takım, kilit oyuncularının eksikliğine rağmen PAOK'a karşı bu ivmeyi sürdürmek istiyor.

Kilit eksikler: Galatasaray PAOK maç kadrosu merakla bekleniyor. Fernando Muslera, kart cezası nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Hakim Ziyech sakatlığı nedeniyle kadroda yok ve Roland Sallai de kadroda olmayacak.

Beklenen kadro: Günay Güvenç, Muslera'nın yerine kalede yer alacak. Jakobs, Bardakçı, Sanchez ve Ayhan muhtemelen defansı oluştururken, Gabriel Sara ve Torreira orta sahayı yönetecek. Mertens, Akgün ve Yılmaz'ın hücumda Osimhen'e destek vermesi bekleniyor. Buruk, Galatasaray-PAOK maçına takımının hazır olduğuna inandığını belirterek, "Oyuncularımız, Avrupa Ligi'nin yeni formatında hedeflerimize ulaşmaya odaklanmış durumda." dedi.

PAOK'un Form Durumu, Taktiksel Yaklaşımı, Önemli İstatistikleri

PAOK, beş maçtan dördünü kazanarak Yunanistan Süper Ligi'nde bu sezon hiç yenilmedi.

Yenilmezlik serisi: PAOK, son 7 maçında yenilmedi.

Atılan goller: Son 5 maçında 11 gol, maç başına ortalama 2,2 gol.

Defans: Sadece 4 gol yiyerek savunma istikrarını gösterdi.

Teknik direktör Razvan Lucescu'nun takımı istikrarlıydı ve Avrupa Ligi grup aşamasına katılmak için Shamrock Rovers'a karşı toplamda 6-0'lık bir galibiyet elde etti.

Son performans: PAOK son beş maçında 11 gol attı. Galatasaray'ın savunmadaki herhangi bir eksikliğini değerlendirmeye çalışacaklar.

Önemli oyuncular: Schwab ve Camara orta sahada kritik rol oynayacak, Despodov ve Tissoudall ise hücuma öncülük edecek. Galatasaray-PAOK maçının zorluğunu kabul eden Lucescu, "Rakibimizin kalitesini biliyoruz ama mücadele etmeye ve elimizden gelenin en iyisini vermeye hazırız." dedi.

Galatasaray - PAOK Maçından Ne Beklenmeli?

Maç, her iki takımın da UEFA Avrupa Ligi Lig Aşaması’nda iyi bir başlangıç ​​​​yapmak için istekli olduğu yüksek yoğunluklu bir karşılaşma olmayı vaat ediyor. Son başarılarının desteğini alan Galatasaray, topa hakim olmayı ve gol fırsatları yaratmayı hedeflerken, PAOK sağlam savunmaya ve hızlı kontra ataklara odaklanacak.

Galatasaray'ın stratejisi: Muhtemelen yüksek baskı yapacaklar ve PAOK'un savunmasını kırmak için hücum derinliklerini kullanacaklar. Buruk, grup aşamasında güçlü başlamanın önemini vurguladı.

PAOK'un yaklaşımı: Galatasaray'ı hazırlıksız yakalamak için savunma organizasyonuna ve hızlı geçişlere odaklanan dengeli bir oyun planı bekleyin.

Maç bu akşam TSİ 22:00’de başlayacak. RAMS Park'ta oynanacak karşılaşma TRT 1'de canlı yayınlanacak.

İLGİLİ HABERLER