UEFA Süper Kupa Maçı Ne Zaman? Real Madrid – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid, Atalanta ile UEFA Süper Kupa maçında karşı karşıya geliyor. İşte, maçın tüm detayları!

Arda Güler'li Real Madrid ile Nicolo Zaniolo'lu Atalanta, 14 Ağustos Çarşamba günü UEFA Süper Kupa finalinde kozlarını paylaşacak. Sporseverler mücadelenin detaylarını araştırmaya başladı. Peki, UEFA Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Madrid Atalanta maçı ne zaman, hangi kanalda? İlk 11’ler belli oldu mu?

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta, bu kez Süper Kupa finalini oynayacak. İspanyol devinde gözler milli futbolcu Arda Güler'de olacak. Mbappe ve Endrick gibi yıldızları transfer eden Madrid ekibi, İtalyan rakibi Atalanta ile kozlarını paylaşacak.

İşte, Süper Kupa finalinin detayları!

Real Madrid – Atalanta Maçı Ne Zaman?

UEFA Süper Kupa final maçı 14 Ağustos 2024 Çarşamba günü saat 22.00'de başlayacak. Varşova'daki PGE Narodowy Stadyumu'nda oynanacak final maçını İsviçreli hakemler Sandro Scharer, Stephane De Almeida ve Jonas Erni yönetecek.

Real Madrid – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

UEFA Süper Kupa maçı tabii ve TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Real Madrid – Atalanta İlk 11’ler!

UEFA Süper Kupa finalinde Ancelotti’nin Arda Güler’e ikinci yarı şans vermesi bekleniyor. Karşılaşmanın ilk 11’leri Çarşamba akşamı belli olacak. Maç kadroları açıklandığında bu haberi güncelleyeceğiz.

İLGİLİ HABERLER