Yusuf Demir Maçta Kanlar İçinde Kalarak Galatasaray'a Penaltı Kazandırdı! Oyuncunun Menajerinden Flaş Açıklama Geldi

Galatasaray'ın Adana Demirspor'u 5-1 yendiği maçta, rakip oyuncunun tekmesine kava atarak takımına penaltı kazandıran Yusuf Demir gündem oldu. İşte, Demir'in menajerinden maç sonrası flaş açıklama!

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Cumartesi akşamı Adana Demirspor deplasmanına çıkan Galatasaray; mücadeleyi Muhammed Kerem Aktürkoğlu, Semih Güler, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens ve Abdülkerim Bardakcı'nın golleriyle 5-1 kazandı.

Yusuf Demir Maçta Kanlar İçinde Kaldı

Adana Demirspor'un tek golü ise 79. dakikada Gravillon'un penaltı atışıyla geldi. 5-1 biten mücadelenin 82. dakikasında Barış Alper Yılmaz ile Yusuf Demir yer değiştirdi. 

Bu sezon ilk kez Galatasaray'da forma şansı bulan 21 yaşındaki Yusuf Demir, 88. dakikada ceza sahasındaki Tolga Kalender ile girdiği mücadelede tekmeye kafa uzatarak, penaltı kazandırdı. 

Sağ kanat oyuncusu pozisyonda rakip oyuncunun tekmesine kafa atarak kanlar içinde kaldı. Sağlık ekipleri genç futbolcunun tedavisini yapıp bandaj ve file taktı. Batshuayi, Yusuf Demir'in kazandırdığı penaltı atışını gole çeviremedi.

Daha Ne Yapsın

Galatasaray'dan ayrılacak oyuncular arasında adı geçen Yusuf Demir'in menajeri Serhat Güneş, maçın ardından Demir'in kanlar içinde kaldığı bir görseli sosyal medya hesabından paylaşarak, "Adam tekmeye kafa atıyor, daha ne yapsın?" yorumunda bulundu.

21 yaşındaki kanat oyuncusunun İspanya ve Hollanda’dan teklif aldığı konuşuluyor.

İLGİLİ HABERLER