Amazon'un Hatası Samsung Galaxy Watch 7 Özelliklerinin Sızdırılmasına Neden Oldu

Özellikleri sır gibi saklanan Samsung Galaxy Watch 7’ye dair detaylar, Amazon tarafından yapılan yanlış listeleme ile sızdırıldı.

Samsung tarafından geliştirilen Galaxy Watch 7’nin özelliklerine dair en önemli sızıntı gerçekleşti. Amazon tarafından yapılan yanlış listeleme ile yeni akıllı saat modelinin bazı özellikleri gün yüzüne çıktı.

Gerçekleşen sızıntıya göre Galaxy Watch 7, 3 nm üretim sürecinden çıkan bir işlemciye sahip. Cihazda, hem uyku sırasında hem de spor yaparken nabız ölçmeye imkan veren BioActiveSensor yer alıyor.

Gelişmiş donanımı, yapay zeka destekli sistemlere sahip olacak. Yapay zeka desteği, Galaxy AI altyapısı üzerine inşa edilecek.

Galaxy Watch 7, gelen mesajları çok hızlı bir şekilde analiz ederek kullanıcılara cevap önerileri sunacak. Bu sayede kullanıcılar mesajları çok hızlı bir şekilde yanıtlayabilecek.

En Pahalı Samsung Akıllı Saati Olacak

Yeni çıkacak olan Galaxy Watch 7 modeli, 700 $ fiyatla kullanıcılara sunulacak. Apple tarafından geliştirilen ve 799 $ fiyata sahip olan Watch Ultra’ya fiyatı ile yaklaşacak.

Galaxy Watch 7, şimdiye kadar satılan en pahalı Samsung akıllı saati olacak. Ürünün Türkiye fiyatının ise 35.000 TL’nin üzerinde olması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi