POCO M6 Plus 5G Fiyatı ve Özellikleri Belli Oldu

Yakın zaman içerisinde tanıtılacak olan POCO M6 Plus 5G'ın görselleri, fiyatı ve özellikleri ortaya çıktı.

Xiaomi Redmi alt markalarından POCO, Türkiye'de de en çok satılan akıllı telefon markalarından biri. Yeni POCO M6 Plus 5G özellikleri kadar tasarımı ve fiyat etiketiyle merak edilen bir model. Tüm bu bilgiler erkenden internete düştü. İşte, cihazla ilgili tüm merak edilenler...

POCO M6 Plus 5G Özellikleri

Yeni POCO akıllı telefon 3 farklı renkte gelecek. Sağ tarafta ses ve güç tuşları, düz çerçevesi, ön tarafta ince çerçeveler ve belirgin bir çene, delikli ekran, arkada belirgin bir LED flaş halkası bulunacak. Görselden de bu detayları inceleyebilirsiniz.

120 Hz yenileme özelliğine sahip 6,79 inç LCD ekran sunan Poco M6 Plus 5G, Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 işlemci tarafından desteklenecek. 

108 MP ana kameraya ek olarak; 2 MP ikinci sensör, 12 MP selfie kamerası içerecek. 5.030 mAh kapasiteli bataryasıyla ve 33 Watt hızlı şarj desteğiyle beslenecek.

Cihazda parmak izi tarayıcı, çift SIM, USB-C, UFS 2.2 depolama, 3.5 mm kulaklık portu ve suya-toza dayanıklılık özellikleri de bulunacak.

POCO M6 Plus 5G Fiyatı

91mobiles tarafından yapılan sızıntıya göre cihazın iki modeli olacak: 6 GB RAM + 128 GB depolama seçeneğinin fiyatı 167 dolar; 8 GB RAM + 128 GB depolama seçeneğinin fiyatı ise 180 dolar olacak. Telefon; Mor, Siyah ve Gümüş renk seçeneklerinde satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER