Köyceğiz'de Öğretmen, öğrenci ve velilerin türkü klibi ses getirdi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 'Deniz Üstü Köpürür' türküsüne öğretmen, öğrenci ve velilerin eşlik ettiği klip, Mavi Yeşil Okullar projesi kapsamında çekildi. Köyceğiz'in doğal güzelliklerini yansıtan klipte seslendirilen türkü, büyük ilgi gördü.

Denizyıldızlarından Güzel Bir Proje

Köyceğiz Ortaokulu öğrencileri, denizyıldızlarını konu alan özel bir proje gerçekleştirdi. Salih Karaduman ve Tolga Çandar'ın da yer aldığı klipte, Köyceğiz Delta Plajı, Toparlar Şelalesi, Yuvarlak Çay gibi doğal güzelliklerin yanı sıra Atatürk Kordonu, Ekincik Yolu, Kaunos Kral Mezarları ve Sığla Ormanları da görüntülendi.

Doğaya Duyarlılık Mesajı

“Deniz Üstü Köpürür” türküsünü seslendiren öğretmen, öğrenci ve veliler, Mavi Yeşil Okullar projesi kapsamında doğaya duyarlılık konusunda farkındalık yaratmayı hedefledi. Köyceğiz Ortaokulu Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, doğanın korunmasının önemine vurgu yapılarak, doğaya duyarlılık mesajı verildi.

Duyarlı Öğrenciler

Öğrencilerin projeye gösterdiği duyarlılık ve özveri takdir topladı. Denizyıldızları olarak adlandırılan öğrencilerin, insan ve doğa sevgisini harmanlayarak gerçekleştirdikleri çalışma, büyük beğeni topladı. Projede emeği geçen herkese teşekkürlerin iletilmesi de unutulmadı.