Aslan Burcunda Merkür Retrosu 2024: Burçlara Etkisi Neler Olacak?

Ağustos ayı zor bir ay oluyor. 15 Ağustos'ta Aslan burcunda Merkür retrosu başlayacak. Peki, bu retronun burçlara etkileri neler olacak?

Aslan burcunda Merkür retrosu 2024 yılının en zor dönemlerinden birine işaret ediyor. 15 Ağustos itibariyle başlayacak olan bu retroda Merkür gezegeni 28 Ağustos’a kadar geri hareketini sürdürecek. Merkür retrosu burçları nasıl etkileyecek? İşte yanıtı!

Aslan Burcunda Merkür Retrosu 2024

Aslan burcunda Merkür retrosu 2024 burçlara etkisi neler olacak? Merkür’ün geri hareketini sürdüreceği 15 Ağustos – 28 Ağustos 2024 tarihleri arasında 12 burç neler yaşayacak?

5 Ağustos'ta Başak burcunda başlayan retro, 15 Ağustos'ta Aslan burcuna geçecek ve 28 Ağustos'ta retro sona erecek. Toprak burçları Boğa ve Oğlak 14 Ağustos'a kadar bu retroda daha rahat zaman geçiriyor, sonra ateş burçları Koç ve Yay bir mola alıyor. Başaklar ve Aslanlar bu retronun etkisini en çok hissediyor.

Aslan burcundaki Merkür Retrosu sizi daha inatçı ve bencil yapar, bu yüzden yanlış iletişimler çok kolay bir şekilde tartışmalara ve kavgalara yol açabilir.

Merkür retrosunda, hayat biraz aksar. İletişim ve teknoloji araçlarında, sosyal ilişkilerde kopukluklar bekliyoruz. Bu retroda, seçimlerinizi, davranışlarınızı ve alışkanlıklarınızı gözden geçirmeyi öğreniyorsunuz. Bu şekilde, neyin işe yaramadığını değerlendirebilir ve sorunları çözebilirsiniz.

Geçmişten gelen insanlar da Merkür Retrosu sırasında geri dönme eğilimindedir. Ve evet, bu önümüzdeki birkaç hafta içinde bir veya iki eski sevgilinizle karşılaşmanız muhtemel olduğu anlamına gelir. Hiç bitirmediğiniz eski bir iş veya proje de geri gelebilir ve onu tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu, uzun zamandır konuşmadığınız arkadaşlarınız veya aile üyeleriniz için de geçerlidir.

Aslan Burcunda Merkür Retrosu 2024 Burçlara Etkisi

Aslan burcunda Merkür Retrosu 2024 burçlara etkisi ne olacak? İşte, 12 burcun retro yorumu!

KOÇ

Çalışma eziyete dönüşüyor. Sizi en çok ne sinirlendiriyor? Sorunu belirlediğinizde çözümü bulursunuz ve hayatınıza eğlenceyi getirebilirsiniz.

BOĞA

Yaratıcılık ve cinsellikte sorunlar yaşıyorsunuz. Eşya ve cihazlarınız bozulabilir, önceden tedbirli olun. Taşınmak için kötü bir zamandasınız. Ancak buna mecbursanız sözleşmeyi iyice okuyun.

İKİZLER

Bu retroda içe dönüksünüz, biraz yalnız kalıp dinlenin ve enerji yüklenin. İletişim sorunlarına iki kere dikkat! Dakikliğe önem veriyor olun.

YENGEÇ

Aslan burcunda Merkür retrosu 2024, Yengeçler için etraflarında bolca dedikodu demek. Bu süreçte, kimin haklı, kimin haksız olduğunu ve gerçek arkadaşlarının kim olduğunu göreceksiniz.

ASLAN

Aslan burcunda Merkür Retrosu 2024 burçlara etkisi elbette en çok sizi vuruyor. Kendinizi her şeyden suçlu ve sorumlu hissediyorsunuz. Yanlışlara odaklanmayın ve kendinize bu kadar yüklenmeyin. Negatife değil pozitif düşüncelere odaklanın.

BAŞAK

Aslan burcunda Merkür Retrosu 2024 sürecinden bir tık önce sizin burcunuzda retro yaşanıyordu. Yanlış iletişim, teknoloji aksaklıkları ve kaçırılan randevular... Eski sevgililer geri dönüyor. Karar size kalmış.

TERAZİ

İlk bölümde eski sevgili, dost-düşman ve size kötülük yapanlara odaklanıyorsunuz. Bu kapanış dönemini nazikçe tamamlayın. İkinci haftada sevdiğiniz kişilerle karşılaşıyorsunuz. Kimi hayatınıza alacağınız size kalmış.

AKREP

Arabulucu rolünü üstlenirseniz problemleri çözebilirsiniz, ancak size zaman kalmaz. Şu anki göreviniz gerçek arkadaşlarınızın kim olduğunu bulmak, iş hayatınız, sosyal hayatınız, aşk hayatınız ve ev hayatınız arasında sağlıklı bir denge sağlamak olacak.

YAY

İş hayatı stresli hale geliyor. Patronunuzun yakın takibindesiniz. Ancak bunu olumluya çevirmek size bağlı. Strese girmek yerine gösterin kendinizi!

OĞLAK

Seyahat ve randevularınızı iki kere kontrol edin. Gecikme ve aksamalar sizi de vuruyor. Banka hesabınızı, fatura ve harcamalarınızı iyi takip edin. Yedek nakit bulundurun.

KOVA

Yatırımlarınızı gözden geçirin. Size gerçekten kazanç sağlayan araçlara yönelin. Arkadaş ve partnerinize karşı ekstra sabırlı olmalısınız. Aşk hayatınızla ilgili önemli kararları 28 Ağustos'tan sonrasına bırakın.

BALIK

Aslan burcunda Merkür Retrosu 2024 haritanızın ilişkiler bölgesinde başlıyor. Partnerinizle çatışma halindesiniz. Aşk hayatınıza biraz mola verebilirsiniz. Eskiler geri dönmeye kalkarsa da, mevcut ilişkiniz varsa da sakinliğinizi koruyarak biraz zaman isteyin.

İLGİLİ HABERLER