Esra Erol Cavit Öztürk Kimdir? Eşini Terk Edip Sevgilisine Kaçan Yasemin Öztürk Karanlık Sırlarını Açıkladı!

Esra Erol'da kendisini ve 3 çocuğunu terk edip başka birine kaçan eşi Yasemin'i arayan Cavit Öztürk, eşiyle yüzleşmesinde duydukları karşısında şoke oldu.

Esra Erol 25 Eylül 2024 Çarşamba günü üç çocuklu bir çiftin yıkık dökük ilişkisini ve ayrılık sebeplerini irdeliyor. Cavit Öztürk, atv'de yayınlanan Esra Erol'da programına katıldı. 13 yıllık hayat arkadaşı Yasemin Öztürk'ü arayan Cavit Bey, eşinin çöp atmaya gitme bahanesiyle sosyal medyadan tanıştığı Musa adlı bir şahsın yanına kaçtığını iddia etti. Karısı Yasemin Hanım'ın 1.5 ay önce de evden kaçtığını ancak 3-4 gün sonra geri döndüğünü belirtti. Cavit Öztürk, karısının sevgilisi olduğunu düşündüğü şahsın babasıyla da konuştuğunu, artık bu durumdan emin olduğunu dile getirdi.

Esra Erol Cavit Öztürk - Yasemin Öztürk Olayında Son Gelişme

Esra Erol Cavit Öztürk'ü yatıştırmaya çalışırken, programa telefonla bağlanan Yasemin Öztürk, herkesi şaşırtan şeyler söyledi.

Yasemin Hanım, köylüsü olduğu için Musa Efe'yi tanıdığını, eşinden sürekli şiddet gördüğünü, eşinin eve başka adamları getirip içki içtiğini açıkladı. Yasemin Öztürk, "Gelsin boşanma davası açsın, çocukları da istemiyorum, o alsın" diyerek herkesi şoke etti.

Söz konusu Musa Efe de Esra Erol'a bağlanarak, "Kaçma planını kendisinin yaptığını, 1.5 aydır Yasemin'le ilişki yaşadığını" söyledi.

İLGİLİ HABERLER