Uzaylılar, Yeni Hayvan Türleri, Tedavisi Olmayan Bulaşıcı Hastalık! Zaman Yolcusunun Kehanetleri Tüyler Ürpertti

2671 yılından geldiğini söyleyen Eno Alaric isimli sosyal medya kullanıcısı, zamanda yolculuk sırasında Dünya'nın başına neler geleceğini gördüğünü iddia etti. Sözde zaman yolcusunun kehanetleri arasında; uzaylılar, yeni hayvan türleri ve tedavisi olmayan bulaşıcı bir hastalık da yer aldı.

Tüyler ürperten kehanetlerini bir bir sıraladı. 2671 yılından geldiğini iddia eden Eno Alaric isimli sosyal medya kullanıcısı, zamanda yolculuk yaptığı sırada Dünya’nın başına gelecek olayları tek tek açıkladı.

Zaman Yolcusu Kehanetlerini Tek Tek Sıraladı

Alaric'in en çok dikkat çektiği an, uzaylıların insanlarla temas kuracağı tarihi bildiğini söylediği an oldu. TikTok'tan paylaşım yapan Alaric, tarihleriyle birlikte kehanetlerini şöyle sıraladı:

23 Eylül: İlk uzaylı sinyali uzak bir güneş sisteminden geldi. Uzaylılar yakında Dünya'yı ziyaret edecek.

12 Kasım: Antarktika'da gizemli bir uzaylı eseri bulundu ve gizemli bir hastalık içeriyordu. Bu hastalık çok hızlı bulaşacak ve tedavisi yok.

17 Kasım: Meteor yağmuru gökyüzünde patlayacak ve yeni hayvan türleri yaratacak. Dünya üzerinde hayvan türleri güncellenecek.

Eno Alaric'in kehanetlerine yorumlar da gecikmedi. Sosyal medya kullanıcıları bu kehanetleri "Gerçek olamaz", "Eğlenmek için okudum", "Tüyler ürpertici" şeklinde yanıtladı.

İLGİLİ HABERLER