Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Asayiş Dev Operasyon! 45 İlçede Narkoçelik Operasyonu Yapıldı 320 Kişi Yakalandı

Dev Operasyon! 45 İlçede Narkoçelik Operasyonu Yapıldı 320 Kişi Yakalandı

Ülkenin dört bir yanında yapılan narkotik operasyonlarında, yüksek meblağda uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, operasyonların kapsamlı bir şekilde süreceğini bildirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dev Operasyon! 45 İlçede Narkoçelik Operasyonu Yapıldı 320 Kişi Yakalandı

İç işleri Bakanı Ali Yerlikaya, 45 ilde gerçekleştirilen Narkoçelik-25 operasyonlarında 528 kg yasaklı madde ele geçirdiklerini bildirdi. 2 Milyon 30 bin 500 tane kök skunk ve kenevir, 188 bin tane uyuşturucu madde ele geçirdiğini de ilave etti. Bakan Yerlikaya, yapılan operasyonlar neticesinde, 320 zehir taciriyle sokak satıcılarını da yakaladıklarını belirtti.

Ülkenin dört bir yanında yapılan zehir taciri operasyonlarının artarak devam edeceğini de söyledi. Narkotik suçlarla mücadele eden birçok emniyete bağlı kurumların, ülkedeki bütün şehirlerde operasyon düzenlediğini ifadelerine ekledi.

Yüksek Meblağda Yasaklı Madde Ele Geçirildi

Gerçekleştirilen operasyonların bazılarında yüksek meblağda uyuşturucu maddenin bulunması dikkat çekti. İstihbarat Müdürlüğünce yapılan operasyon neticesinde;

Ağrı’da 240 kg eroin ve bir zehir taciri yakalandı. Diyarbakır’da 1 milyon 720 bin 500 tane kök kenevir, 310 bin tane kök skunk, 64 kg kubar esrar bulundu. İstanbul’da 53,5 metamfetamin ele geçirildi. 73 zehir satıcısı tutuklandı.

Hakkari’de 21 kg esrar, 21 kg eroin, 13 kg metamfetamin bulundu. 1 zehir satıcısı da yakalandı. İzmir’de 19 kg skunk bulunarak, 3 zehir taciri de tutuklandı.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Temmuz Kira Zam Oranı Belirlendi! Zorunlu Üst Kira Zammı Kaldırıldı ama Şimdi Ne Olacak?

Temmuz Kira Zam Oranı Belirlendi! Zorunlu Üst Kira Zammı Kaldırıldı ama Şimdi Ne Olacak?