08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Asayiş Interpol Kırmızı Bülten ile Arıyordu Yozgat'ta Ortaya Çıktı!

Interpol Kırmızı Bülten ile Arıyordu Yozgat'ta Ortaya Çıktı!

Interpol Kırmızı Bülten ile Arıyordu Yozgat'ta Ortaya Çıktı! Yakalama operasyonuna dair tüm detaylar haberimizde...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Interpol Kırmızı Bülten ile Arıyordu Yozgat'ta Ortaya Çıktı!

Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı (Interpol) ve Avrupa Polis Teşkilatı (Europol) tarafından hakkında 'kırmızı bülten' çıkarılan Belçika vatandaşı H.Ç., Yozgat'ta düzenlenen operasyonla yakalandı. 

Uyuşturucu madde ve yasadışı suç örgütü faaliyetleri nedeniyle aranan zanlı, Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı çalışmaları sonucunda Yozgat-Çorum Alaca yolu üzerinde gözaltına alındı. 

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, H.Ç.'nin hareketleri takip edilerek yer tespiti yapıldı. Operasyon sonucu yakalanan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi. 

Interpol ve Europol'ün uzun süredir peşinde olduğu H.Ç., uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı ve örgüt suçlarıyla ilgili birçok ülke tarafından aranıyordu. Türkiye'de gerçekleştirilen bu başarılı operasyon, uluslararası polis teşkilatlarının iş birliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Yetkililer, H.Ç.'nin Türkiye'deki adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından Belçika'ya iade edileceğini belirtti. Zanlının yakalanması, uluslararası suç örgütlerine karşı yürütülen mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
1980 Yılında Kurulan Spor Kulübü İmkânsızlıktan Kapanıyor! Halil Posbıyık Açıklama Yaptı

1980 Yılında Kurulan Spor Kulübü İmkânsızlıktan Kapanıyor! Halil Posbıyık Açıklama Yaptı

Sponsorlu bağlantılar