19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Asayiş Narkoçelik-39 Operasyonlarında 293 Şüpheli Yakalandı

Narkoçelik-39 Operasyonlarında 293 Şüpheli Yakalandı

Bakan Yerlikaya duyurdu: 44 ilde eşzamanlı olarak yürütülen Narkoçelik-39 operasyonlarında 293 şüpheli yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narkoçelik-39 Operasyonlarında 293 Şüpheli Yakalandı

Türkiye zehir tacirlerine geçit vermiyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya paylaşımı ile son operasyonların başarıya ulaştığını ifade etti. Kilolarca uyuşturucu maddenin ele geçirildiği baskınlarda 293 zehir taciri yakalandı.

Narkoçelik-39 Operasyonları Başarıyla Tamamlandı

44 ilde yürütülen Narkoçelik 39 operasyonları ile zehir tacirlerinin yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde üreticilerine yönelik düzenlendi. Operasyonlarda; 470 kg uyuşturucu madde ve 5 milyon adede yakın uyuşturucu hap ele geçirildi. 293 üretici ve sokak satıcısı yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde ve İl Emniyet Müdürlüklerince yürütülen operasyonlarda 681 ekip, 1876 personel, 9 hava aracı ve 26 narkotik dedektör yer aldı.

Narkoçelik-39 operasyonlarının gerçekleştiği iller:

İstanbul, Yalova, Gaziantep, İzmir, Ankara, Antalya, Konya, Samsun, Adana, Mersin, Bursa, Malatya, Manisa, Şanlıurfa, Rize, Denizli, Kayseri, Aydın, Kahramanmaraş, Kocaeli, Sakarya, Şırnak, Tokat, Balıkesir, Amasya, Hatay, Elazığ, Isparta, Karaman, Nevşehir, Osmaniye, Sinop, Afyonkarahisar, Eskişehir, Tekirdağ, Adıyaman, Aksaray, Bartın, Çanakkale, Erzincan, Kırıkkale, Kırşehir, Muş ve Diyarbakır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Reyting Sonuçları 17 Eylül 2024: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Reyting Sonuçları 17 Eylül 2024: Dünün Reyting Birincisi Kim Oldu?

Sponsorlu bağlantılar