08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Asayiş Tavuk Çiftliğinde Çıkan Kavgada Bir Kişi Öldü!

Tavuk Çiftliğinde Çıkan Kavgada Bir Kişi Öldü!

Malatya'da tavuk çiftliğinde çıkan kavga sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Zanlının iyi partili bir isim olduğu ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tavuk Çiftliğinde Çıkan Kavgada Bir Kişi Öldü!

Malatya'da bir tavuk çiftliğinde yaşanan alacak verecek tartışması kanlı bitti. Olay, saat 09.00 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Alacakapı Mahallesi'nde meydana geldi. 

İddiaya göre, çiftlik sahibiyle İYİ Parti Malatya eski il başkanı Hakan Yılmaz'la çiftliği kiraya verdiği Eyüp İshakoğlu arasında tartışma yaşandı. Sözlü atışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Yılmaz, yanında bulundurduğu silahla İshakoğlu'na ateş etti. Açılan ateş sonucu Eyüp İshakoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. 

Cinayetin ardından Hakan Yılmaz, aracına binerek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, geniş çaplı inceleme başlattı. Bölgede çok sayıda boş kovan buldu. İshakoğlu'nun cenazesi, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. 

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Malatya halkı büyük bir şok içerisinde kaldı. Cinayetin alacak verecek meselesi yüzünden işlendiği belirtildi. Yılmaz’ın yakalanması için polis ekiplerinin arama çalışmaları devam ediyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Güven Mektubu

Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Güven Mektubu

Sponsorlu bağlantılar