19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Asayiş Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Ölü Bulundu

Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Ölü Bulundu

Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanlığı görevini üstlenen Sadioğlu, Hakkari'de bir otel odasında ölü olarak bulundu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı'ndan ilk açıklama geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Ölü Bulundu

Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde konaklıyordu. Konakladığı otelin odasında ölü halde bulunan Sadioğlu, arkadaşları tarafından fark edildi. Kahvaltıya uzun süre meraklanan arkadaşları bir süre sonra odaya kontrol için çıktıklarında Sadioğlu'nun naaşını buldular. Sadioğlu'nun arkadaşları görevlilerin de yardımıyla otel odasına girdiler ve Sadioğlu'nu yerde hareketsiz halde buldular.

Otelden gelen ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine intikal etti. Olay yerindeki incelemelerin ardından Sadioğlu'nun naaşı Hakkari Devlet Hastanesi morguna otopsi yapılmak üzere gönderildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar olay ile alakalı sosyal medya hesabından Sadioğlu'nun vefatı üzerine başsağlığı mesajı paylaştı. Bayraktar sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajında, “Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanımız Mehmet Salih Bülent Sadioğlu'nun geçirdiği kalp krizi sonucu vefatından dolayı derin bir üzüntü duydum. Çalışma arkadaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dünyaca Ünlü Yönetmen Guy Ritchie Son Filmini Çektiği Antalya'yı Dünyaya Tanıttı

Dünyaca Ünlü Yönetmen Guy Ritchie Son Filmini Çektiği Antalya'yı Dünyaya Tanıttı

Sponsorlu bağlantılar