20 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dizi Haberleri Bahar Dizisi Süreyya Kimdir? Büşra Pekin'in Canlandırdığı Başhekimi Karakterine Yakından Bakış

Bahar Dizisi Süreyya Kimdir? Büşra Pekin'in Canlandırdığı Başhekimi Karakterine Yakından Bakış

Bahar Dizisi Süreyya kimdir? Show TV ekranlarının sevilen dizisi "Bahar", yeni sezonunda kadrosuna güçlü bir isim ekleyerek dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Bahar dizisine katılan yeni karakter Süreyya kim? Bahar dizisi Süreyya karakterini başarılı oyuncu Büşra Pekin canlandıracak. Süreyya, dizide bir hastanede başhekim olarak görev yapan, otoriter ve güçlü bir kadın olarak karşımıza çıkacak. Süreyya'nın katılımıyla, dizinin hikayesi yeni ve heyecan verici bir boyut kazanacak. Büşra Pekin’in bu karaktere hayat vermesiyle izleyiciler, oyuncunun performansını merakla bekliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bahar Dizisi Süreyya Kimdir? Büşra Pekin'in Canlandırdığı Başhekimi Karakterine Yakından Bakış

Bahar Dizisi Süreyya Kimdir?

Show TV’de her salı saat 20.00'de izleyicilerle buluşan Bahar dizisi Süreyya karakteriyle yeni sezonda da reytingleri altüst etmeye hazırlanıyor. Süreyya, dizideki başhekim rolüyle, hastanedeki otoritesi ve kararlılığı ile ön planda olacak. Dizinin yeni sezon hazırlıkları hızla devam ederken, Süreyya karakteri ile Büşra Pekin’in performansı diziye yeni bir soluk katacak.

Büşra Pekin Kimdir? (Bahar Dizisi Süreyya Gerçek Adı)

Büşra Pekin, Bahar dizisinde Süreyya karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adıdır. 30 Haziran 1982 tarihinde Suudi Arabistan’da doğan Pekin, 2024 yılı itibarıyla 42 yaşındadır ve İzmir’de büyümüştür. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Büşra Pekin, "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programı ile geniş kitlelere tanınmıştır. Kariyerinde "Kutsal Damacana", "Kolonya Cumhuriyeti", "Dilberay", "Yaban Çiçekleri" gibi projelerde de başarılı performans sergileyen Pekin, bu kez Bahar dizisi Süreyya karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Bahar Dizisi Kadrosu ve Büşra Pekin'in Katılımı

Bahar dizisi, geniş ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Büşra Pekin’in yanı sıra Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Buğra Gülsoy, Alisa Sezen Sever, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Elit Andaç Çam, Hatice Aslan, Füsun Demirel, Demet Evgar ve Yasemin Allen gibi ünlü isimler de dizide yer alıyor. Bu güçlü kadro, dizinin yeni sezonda da büyük beğeni toplayacağının sinyallerini veriyor.

Büşra Pekin’in Sosyal Medya ve Özel Hayatı

Sosyal medyada @busrapekin kullanıcı adıyla yer alan Büşra Pekin'in yaklaşık 1 milyon takipçisi bulunmaktadır. Özel hayatına dair basında çıkan haberlere göre, Büşra Pekin'in sevgilisi hakkında medyada herhangi bir bilgi yer almamaktadır. Pekin’in hem oyunculuk kariyeri hem de özel hayatı, hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rüzgarlı Tepe Dizisinde Flaş Değişiklik! O İsim Veda Etti

Rüzgarlı Tepe Dizisinde Flaş Değişiklik! O İsim Veda Etti

Sponsorlu bağlantılar