24 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dizi Haberleri Bahar Dizisinden Ön İzleme: “Baba Olmak Zor, Dede Olmak Çok Zor!”

Bahar Dizisinden Ön İzleme: “Baba Olmak Zor, Dede Olmak Çok Zor!”

Show TV'nin sevilen dizisi 'Bahar' bu akşam yeni sezonuyla ekrana gelecek. Dizinin ön izlemesinde Timur ve Bahar'ın arasında geçen diyalog izleyicileri gülümsetti. İşte, yeni bölümden ipuçları!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bahar Dizisinden Ön İzleme: “Baba Olmak Zor, Dede Olmak Çok Zor!”

“Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın” dizisi 2. sezonuyla bu akşam Show TV’de izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerini Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy ve Ecem Özkaya’nın paylaştığı diziye bu sezon Elçin Afacan ve Büşra Pekin gibi isimler dahil oldu.

Bahar dizisi reyting rekorları kırdığı başarılı bir ilk sezon geçirdi. Milyonlarca takipçisi bu akşam yayınlanacak yeni bölümü heyecanla bekliyor. Yeni fragmanların ardından ön izleme sahnesi yayımlandı.

Bahar İlk Bölümden İpuçları

Bahar yeni sezon ilk bölümden önemli ipuçlarını barındıran ön izleme sahnesi, Peran Vakfı Hastanesi’nde geçiyor. Bahar ve Timur’un diyalogu izleyicileri gülümsetti. Bu diyalogda, baba olmaya hazırlanan Aziz Uras hakkında konuşan Bahar ile Timur, her zamanki gibi tatlı atışmalarla ortaya müthiş bir performans koyuyor.

Baba olmanın zor olduğunu söyleyen Timur’un “Dede olmak çok daha zor” dediği anlar ve Bahar ile oğlu Uras’la yaşadığı gülümseten diyalog tanıtıma damga vuruyor.

Hastaneye yeni atanan Başhekim, Rengin ve Timur’un gizli saklı aşkı, Bahar ile Evren’in dikkat çeken dargınlığı derken yeni sezonda neler olacağını az çok tahmin edebiliyoruz.

İşte, Bahar ön izleme sahnesi…

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Saatler Ne Zaman Geri Alınacak 2024? Kış Saati Uygulaması Var mı?

Saatler Ne Zaman Geri Alınacak 2024? Kış Saati Uygulaması Var mı?

Sponsorlu bağlantılar