HABER.COM
Haber.com Dizi Haberleri “Can Borcu” Dizisi: NTC Medya’dan Yeni Sezonda İddialı Bir Kadın Dramı

“Can Borcu” Dizisi: NTC Medya’dan Yeni Sezonda İddialı Bir Kadın Dramı

NTC Medya, yeni sezonda etkileyici bir kadın draması olan “Can Borcu” dizisiyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Onur Uğraş imzalı senaryoya sahip olan dizinin yönetmen koltuğunda Semih Bağcı oturacak. Kasım ayının ilk haftasında çekimlerine başlanması planlanan dizi, kadrosu ve konusuyla şimdiden dikkat çekiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Can Borcu” Dizisi: NTC Medya’dan Yeni Sezonda İddialı Bir Kadın Dramı

“Can Borcu” Dizisinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Etkileyici bir kadın dramı olarak tanımlanan “Can Borcu”, güçlü karakterlerle dolu bir hikâyeye odaklanacak. Dizide Bülent İnal (Serkan), Ebru Özkan (Handan), Mine Tugay (Emel), Ragıp Savaş (Celal) ve Selen Soyder (Sude) gibi başarılı isimler yer alacak. Kadroda ayrıca Cüneyt Mete (Yaşar), Goncagül Sunar (Şükran), Dora Dalgıç (Doğa), Çağla Boz (Yasemin), Demircan Kaçel (Ferit) gibi oyuncular da bulunuyor.

“Can Borcu” Dizisi Hazırlık Aşamasında

Dizinin hazırlıkları hızla devam ederken, ilk okuma provası 29 Ekim Salı günü gerçekleştirilecek. Kadronun bir araya gelmesiyle birlikte senaryo daha derinlemesine ele alınacak ve çekimler Kasım ayının ilk haftasında başlayacak.

“Can Borcu” Ne Zaman Yayınlanacak?

Henüz net bir yayın tarihi açıklanmamış olsa da, dizinin 2024 sezonunda ATV ekranlarında izleyiciyle buluşması bekleniyor. Etkileyici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Can Borcu”, sezonun iddialı projeleri arasında yer alıyor.

"Can Borcu" dizisiyle ilgili güncel haberleri ve gelişmeleri takipte kalın!

KAYNAK: Birsen Altuntaş
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, SAHA EXPO'da konuştu

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, SAHA EXPO'da konuştu