Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Dizi Haberleri Gizli Bahçe Ne Zaman Final Yapacak? Kaç Bölüm Yayınlanacak? Erken Final Mi Yapacak?

Gizli Bahçe Ne Zaman Final Yapacak? Kaç Bölüm Yayınlanacak? Erken Final Mi Yapacak?

NOW TV ekranlarının dikkat çeken yapımı Gizli Bahçe, 15 Ekim 2024 Salı günü ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Ebru Şahin gibi popüler isimlerin yer aldığı dizi, ilk bölümüyle iyi bir reyting alarak sezona başarılı bir giriş yaptı. Bu yazımızda, Gizli Bahçe ne zaman final yapacak ve kaç bölüm yayınlanacak sorularına yanıt vereceğiz.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gizli Bahçe Ne Zaman Final Yapacak? Kaç Bölüm Yayınlanacak? Erken Final Mi Yapacak?

Gizli Bahçe Ne Zaman Final Yapacak?

Gizli Bahçe, başarılı bir reyting performansı sergilemesi durumunda uzun süre devam edecek dizilerden biri olabilir. Ancak dizinin geleceği, reyting sonuçlarına bağlı olarak şekillenecek. Şu an için diziyle 6 bölümlük bir ön sözleşme imzalanmış durumda. Eğer reytingler bu şekilde devam ederse, dizi için yeni bir uzun soluklu sözleşme yapılacak ve Gizli Bahçe uzun sezonlar boyunca izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

Gizli Bahçe, her Salı akşamı yayınlanarak izleyicilerini ekran başına çekmeyi başardı. Dizi, Mehmed Fetihler Sultanı, Bahar ve Bir Gece Masalları gibi diğer popüler yapımlarla izlenme yarışında. Dizi başarılı reytingler aldığı sürece ekran macerasına devam edecektir, ancak final tarihi ve kaç bölüm süreceği tamamen izlenme oranlarına bağlı olarak belirlenecek.

Gizli Bahçe - NOW'ın Yeni Dizisi Gizli Bahçe'nin Çekimleri Başladı! | NOW

Gizli Bahçe Kaç Bölüm Yayınlanacak?

Gizli Bahçe dizisinin kaç bölüm yayınlanacağı henüz netlik kazanmış değil. Diziyle ilgili şimdilik 6 bölümlük bir anlaşma yapılmış durumda. Dizinin devamı, izleyici ilgisi ve reyting sonuçlarına göre şekillenecek. Eğer izleyici ilgisi bu şekilde devam ederse, dizi için yeni sezonlar da gelebilir ve çok daha uzun soluklu bir yapım haline dönüşebilir.

Dizinin konusu, Demir karakterinin yeğeni Memo’ya sahip çıkma mücadelesini ve Nazlı ile olan karşı karşıya gelişini anlatıyor. İlk bölümüyle dikkat çeken bu hikaye, izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ederse, Gizli Bahçe’nin bölümleri artarak devam edecek.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gizli Bahçe Dizisi Memo Kimdir? Memo'yu Canlandıran Pamir Boyraz Kaç Yaşında?

Gizli Bahçe Dizisi Memo Kimdir? Memo'yu Canlandıran Pamir Boyraz Kaç Yaşında?