Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Dizi Haberleri Halil Ergün, Güzel Aşklar Diyarı'ndan Ayrılıyor: Kendi Ölüm Sahnesinin Yazılmasını İstedi!

Halil Ergün, Güzel Aşklar Diyarı'ndan Ayrılıyor: Kendi Ölüm Sahnesinin Yazılmasını İstedi!

Usta oyuncu Halil Ergün, Kanal D'de yayınlanan Güzel Aşklar Diyarı dizisinden ayrılıyor. Ergün'ün kendi ölüm sahnesinin yazılmasını istediği öğrenildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Halil Ergün, Güzel Aşklar Diyarı'ndan Ayrılıyor: Kendi Ölüm Sahnesinin Yazılmasını İstedi!

Mahsun Kırmızıgül imzalı Güzel Aşklar Diyarı dizisi, Kanal D'de bu sezon ekran macerasına başladı. Pazartesi'nin reyting yarışında istenen sonuçları henüz alamamış olan dizi Kapadokya'da geçiyor. Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul ve Halil Ergün'ü başrolde buluşturan diziyle ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.

Halil Ergün Kendi İsteğiyle Diziden Ayrılıyor

Önce yönetmeni, sonra da senaryo ekibi değişen Güzel Aşklar Diyarında Hakim beyi canlandıran usta oyuncu Halil Ergün, bu değişimlerden ötürü rahatsızlık duyduğunu söyleyerek ayrılık kararını ekibe bildirdi.

Ergün, "Dizinin en baştaki hikayesinde babam beni başkasıyla evlendirmiş, asıl sevgilim Selma’ydı. Sonra kaldırdılar neden onu bilmiyorum. Senaryosunun oturması lazım. İki kadın yazar vardı, şimdi başka yazarlar var. Her türlü katkıya hazırım ama kendimi de zorlamam" açıklamasında bulunmuştu. Şimdi de ekibe veda etmeye hazırlandığı öğrenilen Ergün'ün senaristlerden kendisine ölüm sahnesi yazılmasını istediği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ruhsatsız Kozmetik Ürünlerine Dikkat: 162 Üründen 110'u Riskli Bulundu!

Ruhsatsız Kozmetik Ürünlerine Dikkat: 162 Üründen 110'u Riskli Bulundu!