HABER.COM
Haber.com Dizi Haberleri Hudutsuz Sevda Dursun Leto Neden Ayrıldı? Metin Büktel'in Ani Ayrılışı Neden?

Hudutsuz Sevda Dursun Leto Neden Ayrıldı? Metin Büktel'in Ani Ayrılışı Neden?

NOW TV’nin sevilen dizisi Hudutsuz Sevdada yeni bir ayrılık daha yaşandı. İkinci sezonuyla ekim ayında tekrar izleyiciyle buluşan dizi, bu sezon perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Dizinin kadrosunda Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Mesut Akusta, Emre Bulut, Biran Damla Yılmaz, Burak Sevinç, Hülya Gülşen, Naz Çağla Irmak, Merve Honca ve Asuman Dubak gibi önemli isimler yer alıyor. Bu haberimizde, Dursun Leto karakterinin neden ayrıldığı ve Metin Büktel’in gelecekteki projeleri hakkında bilgi vereceğiz.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hudutsuz Sevda Dursun Leto Neden Ayrıldı? Metin Büktel'in Ani Ayrılışı Neden?

Hudutsuz Sevda Dursun Leto Neden Ayrıldı?

Hudutsuz Sevda, ikinci sezonuyla birlikte birçok sürprize ve beklenmedik ayrılıklara sahne oluyor. Bunlardan biri de dizinin sevilen karakterlerinden Dursun Leto’nun veda etmesi oldu. Metin Büktel tarafından canlandırılan Dursun Leto karakteri, senaryo gereği diziye veda etti. Rızvan Leto’nun ardından Dursun Leto'nun da ayrılığı izleyicileri şaşırttı. Leto ailesinin güçlü isimlerinden biri olan Dursun, Yavuz’un babası ve Nergiz’in eşidir. Karakterin diziden ayrılması, Nergiz ve Yavuz’un hayatında nasıl bir etki yaratacak, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Metin Büktel Hudutsuz Sevda Neden Yok?

Dizide Dursun Leto karakterine hayat veren Metin Büktel, Hudutsuz Sevdaya veda ettiğini duyurdu. Oyuncu, diziden ayrılmasının senaryoya bağlı olduğunu belirtti. Büktel, şu sıralarda yeni projeler için teklifleri değerlendiriyor. Başarılı oyuncu, kısa bir tatilin ardından tekrar setlere dönmeyi planlıyor. Uzun yıllardır sektörde deneyimli bir isim olarak tanınan Büktel, farklı projelerde yer almak için hazırlık yapıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gizli Bahçe Nazlı’nın Ablası Kimdir? Gamze Topuz Kim? Sevgilisi Kim?

Gizli Bahçe Nazlı’nın Ablası Kimdir? Gamze Topuz Kim? Sevgilisi Kim?