Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
www.haber.com Dizi Haberleri Kalpazan'ın Afişi Yayınlandı

Kalpazan'ın Afişi Yayınlandı

Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı ve Deniz Baysal'ı başrollerde buluşturan Show TV'nin 'Kalpazan' dizisinin afişi yayınlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kalpazan'ın Afişi Yayınlandı

"Namuslu Bir İnsan Olmak Üzerine Etkileyici Bir Hikaye" mottosuyla yola çıkan 'Kalpazan' dizisinde dürüst yolundan çıkmak zorunda bırakılan Adem'i usta oyuncu Timuçin Esen canlandırıyor. Adem'i yoldan çıkaran, onun tam zıddı olan kardeşi Kartal'a ise Çağlar Ertuğrul hayat veriyor. Şükran Ovalı, ademin eşini, Deniz Baysal ise polis Ayşe'yi canlandırıyor. Kartal ile Ayşe arasında imkansız bir aşk yaşanacak. 

Kalpazan Başlıyor

İlk tanıtımıyla büyük beğeni toplayan Kalpazan dizisinde Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, İlker Kızmaz, Sinan Arslan, Aslı İçözü, Güler Göksun, Çağla Naz Kargı, İlker Yağız Selçuk ve Ali Seçkiner Alıcı ve Osman Alkaş gibi isimler de rol alıyor.

Show TV'nin 21 Ekim Pazartesi günü başlaması beklenen O3 Medya imzalı Kalpazan dizisini Uğur Karaaslan yönetiyor. Kreatif yönetmenliğini ise Mehmet Ada Öztekin üstleniyor.

Kalpazan'ın afişi bugün yayınlandı. İşte, sosyal medyada güzel yorumlar alan ve dizi severler arasında beğeni toplayan dizi afişi!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çinli Otomotiv Devi BYD'nin Türkiye Fabrikasında Çalışmalar Sürüyor

Çinli Otomotiv Devi BYD'nin Türkiye Fabrikasında Çalışmalar Sürüyor