28 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
www.haber.com Dizi Haberleri Kızıl Goncalar'da Cüneyd'in Gözyaşları Tanıtıma Damga Vurdu: Zeynep Kayınpederiyle Evlendiriliyor!

Kızıl Goncalar'da Cüneyd'in Gözyaşları Tanıtıma Damga Vurdu: Zeynep Kayınpederiyle Evlendiriliyor!

Kızıl Goncalar’ın yeni fragmanı dizinin sıkı takipçilerini hem üzdü hem sinirlendirdi. Zeynep’in kayınpederi Vahit’le evlendirilmesi ve Cüneyd’in gözyaşları içinde ‘Zeynep’ diye haykırması yeni sezon tanıtımına damga vurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Kadrosunda Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Tolga Tekin, Mina Demirtaş ve Esma Yılmaz'ın yer aldığı Gold Film imzalı Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölüm tanıtımı izleyicilerin nefesini kesti.

Cüneyd’in Gözyaşları ve Zeynep’in Kayınpederiyle Evlendirilmesi…

Cüneyd Efendi'nin babası Vahit'in "O deccale bu dünyayı dar edeceğim. Aklını aldım, karısını da alacağım" sözleri ilk fragmanda tepki çekmişti. Son fragmanda, Zeynep'in gelinliğiyle Vahit'in yanına geldiği anlarda Cüneyd'in "Zeynep" diye haykırması ve yere düşerek gözyaşlarına boğulması dikkat çekti.

Zeynep'in Cüneyd'den boşanmasına üzülen seyirciler, Cüneyd'in düştüğü duruma veryansın etmişti. Şimdi de sevdiği kadını, eski karısını babasıyla zorla evlendirilirken gören Cüneyd'in dramı yeni sezon tanıtımında yer aldı.

Meryem'in de Vahit'e, "Zeynep'e sakın dokunma" dediği anlar ve Cüneyd'in sevdiği kadın için döktüğü gözyaşlarının ardından, Levent'in "Tarikatlar kapatılmalıdır" sözleri, Kızıl Goncalar'ın yeni sezonda da reytingleri alt üst edeceğinin ilk izlenimlerini verdi.

Sosyal medyada dizinin sıkı takipçileri, Vahit'e veryansın etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ancelotti Kararını Verdi: Mbappe'nin Yokluğunda Arda Güler Sahnede Olacak

Ancelotti Kararını Verdi: Mbappe'nin Yokluğunda Arda Güler Sahnede Olacak

Sponsorlu bağlantılar