20 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dizi Haberleri Magarsus Yılmaz Kimdir? Magarsus Dizisindeki Rolü Nedir?

Magarsus Yılmaz Kimdir? Magarsus Dizisindeki Rolü Nedir?

Adana’da çekimleri devam eden “Magarsus” dizisinin ikinci sezonunda, kadroya yeni bir isim daha eklendi: Bora Akkaş. Peki, Bora Akkaş kimdir ve onun canlandıracağı Magarsus dizisi Yılmaz kimdir? İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan ve BluTV’nin sevilen yapımları arasında yer alan “Magarsus”, ikinci sezon hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Dizinin 1 Ekim’de Adana’da başlayan çekimleri, Kasım ayı sonuna kadar devam edecek. Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un yaptığı ve senaryosunu Mustafa Yürüktümen ile birlikte kaleme aldığı bu dizinin yapımcılığını ise Yamaç Okur ve Serkan Çakarer üstleniyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Magarsus Yılmaz Kimdir? Magarsus Dizisindeki Rolü Nedir?

Magarsus Dizisi Yılmaz Kaya Kimdir?

Magarsus” dizisinin ikinci sezonunda Yılmaz Kaya karakteriyle izleyici karşısına çıkacak olan Bora Akkaş, Sarıbahçe’de yaşayan, sulama konusunda yüksek lisans yapmış bir ziraat mühendisi rolünde olacak. Bu karakter, dizinin olay örgüsünde önemli bir yer tutacak ve Sarıbahçe’deki tarımsal dinamiklere yeni bir boyut kazandıracak. Yılmaz Kaya’nın, dizinin hikayesine nasıl etki edeceği ise merakla bekleniyor.

Bora Akkaş KİM Magarsus Dizisindeki Rolü NEDİR?

Bora Akkaş, "Magarsus" dizisine Yılmaz Kaya karakteriyle dahil olurken, dizinin zengin oyuncu kadrosuna yeni bir soluk getiriyor. İlk sezonda Merve Dizdar, Berkay Ateş ve Çağlar Ertuğrul gibi başarılı oyuncuların başrol oynadığı “Magarsus”, yeni sezonda da dikkat çeken oyunculuk performanslarıyla adından söz ettirecek gibi görünüyor. Bora Akkaş, daha önce “Erşan Kuneri 2” dizisinde de rol almış ve ayrıca Demet Evgar ile birlikte sahne aldığı “Afife” oyununun prömiyerinde de sahne almış bir oyuncu olarak kariyerini sürdürmektedir.

Yeni Sezonda Magarsus’tan Beklentiler

BluTV'nin ilgiyle takip edilen dizisi “Magarsus”, izleyicilere hem gerilim dolu hem de sürükleyici bir hikaye sunmaya devam edecek. İkinci sezonun çekimlerinin 1 Ekim’de Adana’da başladığı ve Kasım ayı sonuna kadar devam edeceği bildirildi. Sezonun oyuncu kadrosuna Bora Akkaş’ın yanı sıra Sezin Akbaşoğulları da dahil olmuştu. Akkaş’ın canlandıracağı Yılmaz Kaya karakteri, özellikle tarım ve sulama konularında uzmanlığı ile diziye yeni bir renk katacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bahar Dizisi Süreyya Kimdir? Büşra Pekin'in Canlandırdığı Başhekimi Karakterine Yakından Bakış

Bahar Dizisi Süreyya Kimdir? Büşra Pekin'in Canlandırdığı Başhekimi Karakterine Yakından Bakış

Sponsorlu bağlantılar