24 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dizi Haberleri Sandık Kokusu Bora Kimdir? Engin Öztürk’ün Canlandırdığı Karakterin Hikayesi

Sandık Kokusu Bora Kimdir? Engin Öztürk’ün Canlandırdığı Karakterin Hikayesi

Sandık Kokusu dizisinde, yeni sezonun dikkat çeken karakterlerinden biri olan Bora, ünlü oyuncu Engin Öztürk tarafından canlandırılmaktadır. Peki, Sandık Kokusu Bora kimdir ve bu karakterin hikayesi nedir? İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sandık Kokusu Bora Kimdir? Engin Öztürk’ün Canlandırdığı Karakterin Hikayesi

Sandık Kokusu Bora Kimdir?

Bora, dizide Karsu’nun hayatına ani bir şekilde dahil olan yeni bir karakterdir. Hikayenin ilerleyen bölümlerinde Bora’nın Karsu ile olan ilişkisi ve bu ilişkiye bağlı gelişmeler izleyiciler tarafından merakla takip edilecektir. Güçlü ve etkileyici bir figür olan Bora, Karsu’nun hayatında önemli bir yer edinecek ve hikayenin dramatik yapısına katkı sağlayacaktır.

Engin Öztürk Kimdir?

Engin Öztürk, 28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir’de doğmuştur ve 2024 yılı itibariyle 38 yaşındadır. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan başarılı oyuncu, kariyerine Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde canlandırdığı Selim karakteri ile geniş bir kitleye ulaşmıştır. Engin Öztürk, daha sonra Behzat Ç, Muhteşem Yüzyıl, ve Diriliş: Ertuğrul gibi popüler dizilerde de önemli rollerde yer almıştır. Sandık Kokusu dizisinde başrollerden biri olan Bora karakteri ile izleyici karşısına çıkacak olan Öztürk, güçlü oyunculuğu ile dikkat çekecektir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sandık Kokusu Can Kimdir? Ali Yağcı’nın Canlandırdığı Karakterin Hikayesi

Sandık Kokusu Can Kimdir? Ali Yağcı’nın Canlandırdığı Karakterin Hikayesi

Sponsorlu bağlantılar