19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Dizi Haberleri Star TV’nin Sahipsizler Dizisinde Zeliha Karakteri: Doğa Bayram Kimdir?

Star TV’nin Sahipsizler Dizisinde Zeliha Karakteri: Doğa Bayram Kimdir?

Star TV’nin büyük merakla beklenen yeni dizisi Sahipsizler, etkileyici oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Dizide özellikle dikkat çeken karakterlerden biri olan Zeliha, Doğa Bayram tarafından canlandırılıyor. Peki, Sahipsizler Zeliha Kimdir? ve bu karaktere hayat veren Doğa Bayram Kimdir? İşte bu soruların yanıtları...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Star TV’nin Sahipsizler Dizisinde Zeliha Karakteri: Doğa Bayram Kimdir?

Sahipsizler Zeliha Kimdir? Dizideki Rolü Nedir?


Sahipsizler Zeliha Kimdir? sorusunu sormadan önce, dizinin genel yapısından bahsetmekte fayda var. Zeliha, hikayeye derinlik kazandıran, olayları karıştıran karakterlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. İzleyiciyi merakta bırakan bu karakterin, ilişkilerdeki gizemli rolü ve kimin partneri olacağı büyük bir merak konusu. Zeliha, Sahipsizler’in kilit noktalarından biri olmaya aday.

Doğa Bayram Kimdir?


Doğa Bayram, genç yaşında adından söz ettiren yetenekli bir oyuncu. 20'li yaşlarının başında olan oyuncu, eğitimini tamamladıktan sonra Hilal Saral, Esra Kızıldoğan gibi isimlerden oyunculuk dersleri alarak kendini geliştirmiştir. Ayrıca, bir dönem lisanslı basketbol oyunculuğu da yapmış olan Bayram, hem güzelliği hem de yetenekleriyle dikkat çekmektedir. Sahipsizler Zeliha Kimdir? sorusunun cevabını en iyi şekilde ekranda göstereceğe benziyor. Oyuncu daha önce Gaddar dizisinde Arzu karakterini canlandırmış ve bu dizideki performansıyla da beğeni toplamıştır.

Doğa Bayram’ın Oynadığı Diziler


Doğa Bayram, 2024 yılına hızlı bir giriş yaptı. İlk olarak Gaddar dizisinde Arzu karakterine hayat veren genç oyuncu, şimdilerde ise Sahipsizler dizisinde Zeliha karakteriyle karşımıza çıkıyor. Bu iki projede sergilediği performanslar, onun gelecekteki kariyerine dair umut veriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Anayasadan Laiklik Maddesini Kaldırmak İsteyen Hüda Par'a CHP'den Sert Yanıt! "Hizbullah Artığı Zibidilere Pabuç Bırakmayız!"

Anayasadan Laiklik Maddesini Kaldırmak İsteyen Hüda Par'a CHP'den Sert Yanıt! "Hizbullah Artığı Zibidilere Pabuç Bırakmayız!"

Sponsorlu bağlantılar