Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Dizi Haberleri Taş Kağıt Makas Dizisi Kadri Palaz Kimdir? Hüseyin Avni Danyal'ın Canlandırdığı Kadri’nin Hikayesi ve Özellikleri

Taş Kağıt Makas Dizisi Kadri Palaz Kimdir? Hüseyin Avni Danyal'ın Canlandırdığı Kadri’nin Hikayesi ve Özellikleri

Taş Kağıt Makas Kadri Palaz Kimdir? Hüseyin Avni Danyal'ın canlandırdığı Kadri karakterinin özellikleri ve hikâyesi hakkında detaylı bilgi bu haberde!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Taş Kağıt Makas Dizisi Kadri Palaz Kimdir? Hüseyin Avni Danyal'ın Canlandırdığı Kadri’nin Hikayesi ve Özellikleri

Taş Kağıt Makas dizisinde Kadri Palaz, güçlü ve etkili bir iş adamı olarak izleyici karşısına çıkıyor. Kadri, Harun’a genç yaşta sahip çıkmış ve ona en iyi eğitimi vererek avukat olmasını sağlamıştır. Para ve güç tutkusuyla hareket eden Kadri’nin bu karanlık dünyasındaki entrikalar, dizinin önemli dönüm noktalarından biridir.

Taş Kağıt Makas Dizisi ve Konusu

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Taş Kağıt Makas, 28 Şubat Çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizide, Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal gibi önemli isimler başrolleri paylaşıyor. Kore yapımı War Of The Son dizisinden uyarlanan bu yapım, avukat Umut’un Alzheimer hastası babasını suçsuzluğunu ispatlama çabalarını konu alıyor.

Taş Kağıt Makas Kadri Palaz Kimdir?

Kadri Palaz, Taş Kağıt Makas dizisinde güçlü bir iş adamı olarak dikkat çekmektedir. Kadri, geçmişte Harun’un babası öldüğünde ona sahip çıkmış ve Harun’u en iyi okullarda okutarak avukat olmasını sağlamıştır. Bu nedenle Harun, Kadri’ye her zaman minnettar ve sadık kalmıştır. Kadri'nin en büyük amacı, daha çok para kazanmak ve Türkiye'yi yöneten önemli para babalarından biri olmaktır. Ancak Kadri'nin şımarık bir çocuk olan Fecir’i dövmesiyle işler karışır; çünkü geçmişte ertelenmiş infazları olan Kadri, yeni sorunlarla karşı karşıya kalacaktır. Bu çatışmalar ve Kadri’nin güç arzusu, dizinin sürükleyici ve dramatik yanını oluşturur.

Hüseyin Avni Danyal Kimdir?

Taş Kağıt Makas dizisinde Kadri Palaz karakterine hayat veren Hüseyin Avni Danyal, 12 Nisan 1962 tarihinde Trabzon’da doğmuştur. 2024 yılı itibariyle 62 yaşında olan Danyal, 178 cm boyundadır. Dokuz Eylül Üniversitesi’nden mezun olan oyuncu, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Yasin Bulut karakteri ile tanınmıştır. Ayrıca Zengin Kız Fakir Oğlan, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi popüler dizilerde de rol almıştır.

Başarılı ve tecrübeli oyunculuğu ile dikkat çeken Hüseyin Avni Danyal, Kadri Palaz karakteri ile dizide büyük bir etki yaratmaya ve izleyiciyi kendine hayran bırakmaya hazırlanmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Taş Kağıt Makas Dizisi Fecir Kimdir? Burak Yörük'ün Canlandırdığı Fecir’in Hikayesi ve Özellikleri

Taş Kağıt Makas Dizisi Fecir Kimdir? Burak Yörük'ün Canlandırdığı Fecir’in Hikayesi ve Özellikleri