Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Dizi Haberleri Taş Kağıt Makas Dizisi Konuk Oyuncu: Ece Sükan Kimdir?

Taş Kağıt Makas Dizisi Konuk Oyuncu: Ece Sükan Kimdir?

Ece Sükan Kimdir? Taş Kağıt Makas dizisinde Nisan ayında konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak olan Ece Sükan, dizinin hikâyesine sürpriz bir katkı sağlayacak. Sükan’ın hangi karakteri canlandıracağı ve hikâyedeki rolü şimdilik merak konusu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Taş Kağıt Makas Dizisi Konuk Oyuncu: Ece Sükan Kimdir?

Taş Kağıt Makas Dizisi ve Konusu

Kanal D'nin dikkat çeken yapımı Taş Kağıt Makas, 28 Şubat Çarşamba akşamı ekranlara geliyor. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Hande Ataizi, Aytaç Uşun, Bülent Seyran ve Ece Sükan gibi isimlerin yer aldığı dizi, Kore yapımı War Of The Son dizisinden uyarlanmıştır. Hikaye, hipertimestik sendromu olan avukat Umut’un, Alzheimer hastası babasını suçsuzluktan kurtarma mücadelesini konu alıyor.

Taş Kağıt Makas Ece Sükan Kimdir?

Ece Sükan, moda dünyasında ve televizyon ekranlarında kendine sağlam bir yer edinmiş, başarılı bir isimdir. Taş Kağıt Makas dizisinde Nisan ayında konuk oyuncu olarak yer alacak olan Sükan, daha önce birçok yapımda ve projede başarılı performanslar sergilemiş ve televizyon izleyicisinin tanıdığı bir isim olmuştur. Konuk oyuncu olarak katılacağı bu bölümde, hikâyeye sürpriz bir boyut kazandıracaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Taş Kağıt Makas Dizisi Arhan Kimdir? Berk Bakioğlu'nun Canlandırdığı Arhan’ın Hikayesi ve Özellikleri

Taş Kağıt Makas Dizisi Arhan Kimdir? Berk Bakioğlu'nun Canlandırdığı Arhan’ın Hikayesi ve Özellikleri