Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Dizi Haberleri Taş Kağıt Makas Dizisi Savcı Süreyya Kimdir? Hande Ataizi’nin Canlandırdığı Süreyya’nın Hikayesi ve Özellikleri

Taş Kağıt Makas Dizisi Savcı Süreyya Kimdir? Hande Ataizi’nin Canlandırdığı Süreyya’nın Hikayesi ve Özellikleri

Taş Kağıt Makas Savcı Süreyya Kimdir? Hande Ataizi'nin canlandırdığı Süreyya karakterinin özellikleri ve hikâyesi hakkında detaylı bilgi bu haberde!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Taş Kağıt Makas Dizisi Savcı Süreyya Kimdir? Hande Ataizi’nin Canlandırdığı Süreyya’nın Hikayesi ve Özellikleri

Taş Kağıt Makas dizisinde Savcı Süreyya, güçlü ve karizmatik bir karakter olarak izleyici karşısına çıkıyor. Bekar olan Süreyya, avukat Harun ile üniversiteden sınıf arkadaşıdır. İkili arasındaki rekabet ve bastırılmış duygular, hikâyede gerilim ve romantizmi aynı anda sunuyor.

Taş Kağıt Makas Dizisi ve Konusu

Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas, 28 Şubat Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi ve daha birçok ünlü ismin yer aldığı dizi, Kore yapımı War Of The Son dizisinden uyarlanmış. Hikaye, hipertimestik sendromu olan avukat Umut'un, Alzheimer hastası babasını suçsuzluğunu ispatlama mücadelesini ele alıyor.

Taş Kağıt Makas Savcı Süreyya Kimdir?

Savcı Süreyya, Taş Kağıt Makas dizisinde güzel, çekici ve sert bir cumhuriyet savcısı olarak öne çıkmaktadır. Süreyya, mesleğinde disiplinli ve kararlı bir karakterdir. Bekar olan Süreyya, avukat Harun ile üniversiteden sınıf arkadaşıdır. İkisi arasında her zaman bir rekabet ve çekişme olmasına rağmen, aralarında karşılıklı derin bir aşk vardır. Ancak her iki karakter de bu aşkı birbirine itiraf edemez ve kendi yollarında devam ederler. Bu dinamik, Süreyya’nın karakterini daha ilginç ve karmaşık kılmaktadır.

Hande Ataizi Kimdir?

Taş Kağıt Makas dizisinde Savcı Süreyya karakterini canlandıran Hande Ataizi, son olarak Camdaki Kız dizisinde yer almıştır. 2 Eylül 1973 Bursa doğumlu olan oyuncu, 2024 yılı itibariyle 51 yaşında olup, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Cana Yalçın karakteriyle geniş bir kitleye ulaşan Ataizi, daha önce Bihter, Sen İste Yeter, Benzemez Kimse Sana gibi yapımlarda da rol almıştır.

Hande Ataizi, güzelliği ve etkileyici oyunculuğuyla dikkat çekerken, Savcı Süreyya karakteriyle de ekranlara güçlü bir dönüş yapmıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Taş Kağıt Makas Dizisi Harun Yakar Kimdir? Ozan Güven’in Canlandırdığı Harun’un Hikayesi ve Özellikleri

Taş Kağıt Makas Dizisi Harun Yakar Kimdir? Ozan Güven’in Canlandırdığı Harun’un Hikayesi ve Özellikleri